aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΚρίστιανσεν: «Είναι σημαντική νίκη, τρίτη στην σειρά με μηδέν παθητικό»

Κρίστιανσεν: «Είναι σημαντική νίκη, τρίτη στην σειρά με μηδέν παθητικό»

Μετά το τέλος του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Αναγέννηση Δερύνειας οι δύο προπονητές μίλησαν στην συνέντευξη τύπου.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Κρίστιανσεν επισήμανε πως είναι σημαντική η σημερινή νίκη και πως η ομάδα του διατηρεί το μηδέν παθητικό σε τρείς αγωνιστικές.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μια δύσκολη ομάδα και το ξέραμε όλοι. Ζήτησα να μπούμε δυνατά και με ένταση, να πιέσουμε, κάτι που δεν κάναμε στο πρώτο μέρος. Ο αντίπαλος ήταν μια οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα. Δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι πριν αρχίσει. Έπρεπε να επιβάλουμε ένα γρήγορο ρυθμό κόντρα σε μια ομάδα που ξέρεις ότι θα κλείσει τους κενούς χώρους».

Η διαφορά στο δεύτερο μέρος ήταν αυτό που μας έλειπε στο πρώτο ημίχρονο, δηλαδή η ένταση. κλείσαμε την ομάδα της Αναγέννησης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα δύο γκολ και το μηδέν παθητικό. Είναι σημαντική νίκη, τρίτη στην σειρά με μηδέν παθητικό. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη και εύχομαι στην Αναγέννηση καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ