aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίστιανσεν: «Δεν μου αρέσουν τα στατιστικά» (video)

Κρίστιανσεν: «Δεν μου αρέσουν τα στατιστικά» (video)

Ο Τόμας Κρίστιανσεν μίλησε στην ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ, χθες πριν από το φιλικό με τον Εθνικό Άχνας, και αναφέρθηκε στην κλήρωση, την επιστροφή του στη Δανία και χαρακτήρισε «πολύ δύκολο το πρώτο παιχνίδι».

Αναλυτικά: «Είναι μία δύσκολη κλήρωση, μία δύσκολη ομάδα η Κοπεγχάγη, μαζί με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι οι καλύτερες ομάδες που θα μπορούσαμε να πάρουμε, αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε τους αγώνες μας και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Θα έιναι δύσκολο.

Έχω μερικές πληροφορίες από τη Δανία, όπως ξέρετε είμαι μισός Δανός, μισός Ισπανός, έχω την οικογένεια μου εκεί, τους φίλους μου από τον καιρό που έπαιζα ποδόσφαιρο, γνωρίζουν αρκετά από την Κοπεγχάγη, τους είδα και εγώ σε μερικά παιχνίδια και θα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι δύσκολο, θα έχουμε πολλή πίεση, αλλά είναι σημαντικό να φυγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα.

Τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε πολλές σκανδιναβικές ομάδες, τη Ρόζενμποργκ, την Άαλμποργκ, τη Μίντιλαντ, τώρα την Κοπεγχάγη. Δεν μου αρέσουν τα στατιστικά, ότι δηλαδή τις προηγούμενες φορές προκριθήκαμε, πρέπει να δουλέψουμε στο γήπεδο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Φυσικά είναι ξεχωριστό να επιστρέψω στη χώρα που γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Θα έχω την ευκαιρία να δω φίλους και συγγενείς, αλλά ο μόνος λόγος που πηγάινουμε είναι το ποδόσφαιρο και θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, να επιστρέψουμε ένα καλό αποτέλεσμα και μετά να έχουμε την ευκαιρία μπροστά στον κόσμο μας να έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ