aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίστιανσεν: «Δεν ήθελα να έλθω εδώ γι’ αυτό τον λόγο» (pics)

Κρίστιανσεν: «Δεν ήθελα να έλθω εδώ γι’ αυτό τον λόγο» (pics)

Δεν διήρκησε πολύ η συνέντευξη Τύπου του Τόμας Κρίστιανσεν ενόψει του αυριανού αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Κοπεγχάγη στην Δανία για τα πλέι οφ του Τσάμπιος Λιγκ (πρώτος αγώνας).

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, αποκάλυψε πως δεν ήθελε να ταξιδέψει στην πατρίδα του τη Δανία γι αυτό τον σκοπό. «Προτιμούσα να μην έρθω γι αυτό τον λόγο στην Δανία. Είμαι χαρούμενος, όμως, που ήρθα για πλέι οφ. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από το ματς στην Νορβηγία. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», είπε αρχικά ο Κρίστιανσεν και ακολούθως αναφέρθηκε στις διαφορές της ομάδας του με την Κοπεγχάγη.

«Μελετήσαμε και τις δύο ομάδες. Δουλέψαμε για να αντιμετωπίσουμε το 4-4-2 της Κοπεγχάγης. Έχουμε, όμως και εμείς τις πιθανότητες μας».

Κληθείς να μιλήσει για την πώληση του Τομάς ντε Βινσέντι στην Αλ Σαμπάμπ, απάντησε πως «όπως είπα στην Κύπρο, δεν μιλώ για παίκτες. Είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι με τους παίκτες που έχουμε».

Για το γεγονός ότι ο αρχηγός των Δανών έχρισε την ομάδα του ως φαβορί: «Είναι κάτι που είπαν αυτοί. Εμείς είμαστε εδώ και θα τους δυσκολέψουμε. Παρακολουθώ εδώ και χρόνια την ομάδα της Κοπεγχάγης και όντως είναι καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια».

«Η νίκη θα είναι το ιδανικό αποτέλεσμα για μας», είπε ακολούθως και κατέληξε: «Αν δώσουν οι παίκτες του το 100% θα έχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε την πρόκριση στην Κύπρο».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Νούνο Μοράις δηλώνοντας: «Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε τις δυσκολίες. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία, έχουμε δίψα για την πρόκριση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ