aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίστιανσεν: «Δεν είμαι χαρούμενος που κληρωθήκαμε με την Κοπεγχάγη»

Κρίστιανσεν: «Δεν είμαι χαρούμενος που κληρωθήκαμε με την Κοπεγχάγη»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ

Ο Τόμας Κρίστιανσεν (φωτό) μίλησε στη δανέζικη ιστοσελίδα bold.dk για τα ματς με την Κοπεγχάγη για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Δανός προπονητής τόνισε στους συμπατριώτες του ότι ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς. Προσθέτοντας πως στον επαναληπτικό του ΓΣΠ πιστεύει ότι η ομάδα του θα κυριαρχήσει όπως έπραξε και κόντρα στη Ρόζενμποργκ.

«Είμαι χαρούμενος που συναντήσαμε ομάδα από τη Δανία, γιατί θα επιστρέψω στη χώρα μου. Δεν είμαι όμως χαρούμενος που κληρωθήκαμε με την Κοπεγχάγη, δεν είναι καλή κλήρωση για εμάς, ούτε γι’ αυτήν πιστεύω», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο αγώνας στην Κοπεγχάγη θα είναι δύσκολος και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα βρούμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αποτέλεσμα το οποίο θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε στον επαναληπτικό».

Ο Κρίστιανσεν πιστεύει ότι στην Κύπρο δεν γνωρίζουν πολλά για το ποδόσφαιρο στη Δανία. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες δυσκολίες για τον αγώνα με την Κοπεγχάγη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

«Δεν γνωρίζω πολλά για την Κοπεγχάγη, όμως την παρακολούθησα σε ορισμένα παιχνίδια την περασμένη σεζόν. Τώρα γνωρίζω ότι είναι πολύ δυνατή. Έχει στο δυναμικό της αρκετούς πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και σε μία ή δύο θέσεις θα δώσουμε περισσότερη έμφαση. Είναι ομάδα πολύ σταθερή, με ισορροπία σε όλες τις γραμμές, που την καθιστά ιδιαίτερα ικανή».

Ο Δανός τεχνικός πιστεύει ότι η Ρόζενμποργκ θα αποδειχτεί σημαντική εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές του στη δεύτερη συνεχόμενη μάχη με σκανδιναβική ομάδα: «Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους αγώνες κόντρα στη Ρόζενμποργκ. Ήταν ομάδα με άριστη φυσική κατάσταση, με πάθος και είχε αρχίσει τις εγχώριες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Νορβηγίας έχοντας πολλά παιχνίδια στα «πόδια» της. Από αυτή την άποψη μπορεί να συγκριθεί με την Κοπεγχάγη. Στο Τροντχάιμ παίξαμε πολύ άσχημα στο πρώτο μέρος και τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα για την ομάδα μας».

Συνεχίζοντας, είπε ότι ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε πολύ άσχημα στο Τρόντχαϊμ και η κατάσταση θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερη. «Στο σπίτι μας όμως κυριαρχήσαμε από την αρχή μέχρι το τέλος και το ίδιο πιστεύω θα συμβεί και με την Κοπεγχάγη. Χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα στη Δανία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ