aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίστιανσεν: «Δεν είδα το πνεύμα που απαιτείτο…»

Κρίστιανσεν: «Δεν είδα το πνεύμα που απαιτείτο…»

Απογοητευμένος από την ήττα απέναντι στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το ματς στην ΑΕΚ Αρένα.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Ξέραμε ότι είχαμε την ευκαιρία να ανοίξουμε τη διαφορά στους 12 βαθμούς. Ξεκινήσαμε καλά, καταφέραμε σκοράρουμε και να ελέγξουμε την κατάσταση. Πήγαμε στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ», είπε και πρόσθεσε:

«Για το δεύτερο ημίχρονο είμαι πολύ απογοητευμένος. Δεν δείξαμε τον χαρακτήρα να κρατήσουμε το παιχνίδι όπως το θέλαμε και αυτό έχει να κάνει και με την απόδοση του αντιπάλου. Δεν είδα το πνεύμα της σημασίας που έπρεπε να δείξουμε στο παιχνίδι. Ήθελα να δω περισσότερο πάθος για να αφήσουμε ένα βασικό αντίπαλο για τον τίτλο στους 12 βαθμούς πίσω.

«Δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε αυτή την απόσταση. Επικεντρωνόμαστε τώρα στον αγώνα της Τετάρτης στο κύπελλο. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την υποστήριξη που μας έδωσαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ