aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίστιανσεν: «Αυτός ήταν ο μόνος τρόπος» (video)

Κρίστιανσεν: «Αυτός ήταν ο μόνος τρόπος» (video)

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα πως η ομάδα του έμαθε από τα λάθη της, ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και αφιέρωσε τη νίκη στον Κώστα Στεφάνου.

Αναλυτικά: «Νομίζω ήταν σημαντικό που αντιδράσαμε σε ένα ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια. Ήρθαμε από δυο κακές αποδόσεις και αποτελέσματα. Ο μόνος τρόπος να βγούμε από αυτή τη κατάσταση ήταν με καλή δουλειά και νοοτροπία νικητή στο γήπεδο.

Πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο τα είχαμε όλα αυτά, υπήρξαν και στιγμές που παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και ευκαιρίες. Με το αποτέλεσμα 1-0 στο ημίχρονο, έπεσε η ένταση. Μάθαμε από τα λάθη μας, ειδικά από το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.

Σήμερα ξέραμε πως να διαβάσουμε την κατάσταση και εφαρμόσαμε όσα δουλέψαμε. Θέλω να αναφερθώ στον φροντιστή που είναι στο νοσοκομείο. Ελπίζουμε να είναι έξω σύντομα. Είμαστε όλοι δίπλα του. Ευχαριστώ τους οπαδούς, ήταν σημαντική η στήριξη τους».

Για την κριτική που δέχεται: «Κατ’ αρχάς δεν τα διαβάζω, ενημερώνομαι για αυτά που πρέπει να πληροφορούμαι και με σκληρή δουλειά συνεχίζουμε».

Για την αύξηση της διαφορά και τους τραυματίες: Για τους ποδοσφαιριστές δεν ξέρω ακριβώς την κατάσταση, η διαφορά εμάς από την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα είναι ότι δεν σκέφτομαι γι’ αυτούς, σκέφτομαι πως να παρουσιαστούμε εμείς καλοί και να πάρουμε τους βαθμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ