aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίστιανσεν: «Αυτά έκαναν τη διαφορά στο τέλος»

Κρίστιανσεν: «Αυτά έκαναν τη διαφορά στο τέλος»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν δήλωσε περήφανος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του και ανέφερε ότι συνεχίζουν ομαδικά για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το πρώτο μου πρωτάθλημα. Είναι σε πολλούς που θέλω να δώσω τις ευχαριστίες μου. Πρώτα από όλα στους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη προσπάθεια σε αυτή την μεγάλη χρονιά. Στους βοηθούς μου, το ιατρικό επιτελείο, τους φροντιστές, τον Ανδρέα που είναι δίπλα μας και το συμβούλιο που με πίστεψε και με έφερε σε αυτή την μεγάλη ομάδα. Μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη και παλέψω ξανά για έναν τίτλο. Επίσης προσωπικά ευχαριστώ την οικογένεια μου που με στήριζε συνεχώς μέσα στην σεζόν. Τώρα πετύχαμε κάτι σημαντικό όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στο πρωτάθλημα. Η δουλειά συνεχίζεται γιατί έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου και θέλουμε να πάρουμε και αυτό το τρόπαιο», είπε αρχικά ο Δανός προπονητής.

Για τα στοιχεία της ομάδας που έκαναν την διαφορά στο τέλος της ημέρας: «Η ποιότητα της ομάδας, το ομαδικό πνεύμα, η προσπάθεια να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια σε μια δύσκολη χρονιά. Στην Ευρώπη κάναμε κάτι πολύ μεγάλο και μας δυσκόλεψε στην προσπάθεια στο πρωτάθλημα. Η προσπάθεια και η αυταπάρνηση μας βοήθησαν.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ