aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ, παίρνει τις αποφάσεις του ο Πετρίδης

Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ, παίρνει τις αποφάσεις του ο Πετρίδης

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Έντονες ήταν την Κυριακή (9/2) οι συζητήσεις και οι διαβουλεύσεις του διοικητικού συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ, το οποίο βρίσκεται για τρίτη φορά σε… επικίνδυνο σταυροδρόμι. Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο την ομάδα να μην αποδίδει, γεγονός που αγγίζει όλους στον Αρχάγγελο. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι άμοιροι ευθυνών καθώς δείχνουν αδιάφοροι εντός των τεσσάρων γραμμών, και εν τέλει ανήμποροι να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του ΑΠΟΕΛ.

Το -5 από την κορυφή σαφώς και ανατρέπεται, ωστόσο τίποτα δεν δείχνει πως οι γαλαζοκίτρινοι είναι ικανοί να το πράξουν. Ευθύνη για την εικόνα της ομάδας φέρει (μεταξύ άλλων) και ο Ντομένικο Τέτι ο οποίος το Καλοκαίρι του 2019 ήταν υπεύθυνος για την ενίσχυση του ρόστερ, με τις κινήσεις του να μην τον δικαιώνουν μέχρι στιγμής. Από’ κει και πέρα, ο Ίνγκεμπριγκτσεν δεν κατέφερε να αναγεννήσει τη νέα του ομάδα, ωστόσο έχει το ελαφρυντικό πως δεν εργάστηκε ακόμη με τους παίκτες του όπως ο ίδιος θα ήθελε αφού ανά τριήμερο νέο παιχνίδι βρισκόταν στο ημερολόγιο του ΑΠΟΕΛ.

Ο ισχυρός άντρας των γαλαζοκιτρίνων, καλείται για άλλη μια φορά να πάρει ανάλογες αποφάσεις. Ήδη, στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, παρελθόν αποτέλεσαν οι Πάολο Τραμετσάνι και Τόμας Ντολ, ενώ καμία τοποθέτηση για το μέλλον του Νορβηγού δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής. Σήμερα (10/2) δεν αναμένεται από πλευράς επίσημου ΑΠΟΕΛ να γίνει οποιαδήποτε δήλωση, καθώς οι συναντήσεις και οι διαβουλεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Τέλος, υπενθυμίζουμε πως ο Ίνγκεμπριγκτσεν βρίσκεται στη Νορβηγία, ταξίδι το οποίο ήταν προγραμματισμένο πριν την ήττα από την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ