aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ, αποφασίζουν για την επόμενη μέρα

Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ, αποφασίζουν για την επόμενη μέρα

Με καζάνι που βράζει μοιάζει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα στην «Αρένα» από την ΑΕΚ (1-0) και τη νέα κάκιστη εμφάνιση των γαλαζοκιτρίνων. Η ομάδα του Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί με εμφανής αδυναμίες και κυρίως επιθετικά ακίνδυνη.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είναι έντονα προβληματισμένη με τις εμφανίσεις της ομάδας και εξετάζει όλα τα δεδομένα με στόχο να καταφέρει να ανατρέψει το σκηνικό. Έως τώρα απολύθηκαν δύο προπονητές (Τραμετσάνι, Ντολ), προσελήφθησαν οι Ίνγκεμπριγκτσεν και Χατζηλούκας, έγιναν τέσσερις μετεγγραφές τον Ιανουάριο, ενεργοποιήθηκε ο Μοράις στο τεχνικό επιτελείο, αλλά αντί βελτίωση ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται ολοένα και χειρότερος.

Το παρελθόν έδειξε ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια σε περιόδους δύσκολες.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την επόμενη μέρα στον Αρχάγγελο. Το -5 από την πρωτοπόρο Ανόρθωση που πιθανόν να γίνει -6 αν κερδίσει η Ομόνοια τον Εθνικό δεν είναι απαγορευτικό για τον ΑΠΟΕΛ, όμως με εμφανίσεις όπως αυτή στην Αρένα και μόλις μία νίκη σε ντέρμπι οι γαλαζοκίρινοι δεν μπορούν να ελπίζουν σε διατήρηση την κεκτημένων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ