aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρις: «Μίλησα με Κυριακίδη, Πολυδώρου και Δημητρίου»

Κρις: «Μίλησα με Κυριακίδη, Πολυδώρου και Δημητρίου»

Ο Κρις Τριανταφυλλίδη μίλησε στην εκπομπή του Active Radio 107,4 & 102,5 «Βάλε ένα γκολ» και δεν μπορούσε να μη σχολιάσει τις εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ. Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου της Λευκωσίας ανέφερε ότι μίλησε με τους Θεόδωρο Κυριακίδη, Άντη Πολυδώρου και Γιάννη Δημητρίου, οι οποίοι ανέλαβαν πρωτοβουλία για να εξετάσουν την κατάσταση.

«Έχω μιλήσει και με τους τρεις και με πολύ άλλον κόσμο. Μου τηλεφωνούν και ρωτούν την άποψή μου και εγώ ρωτώ τη δική τους. Οι θέσεις και οι απόψεις τους βρίσκει σύμφωνη την πλειονότητα των ΑΠΟΕΛιστών. Πρέπει να εξεταστούν τα οικονομικά από ελεγκτικό οίκο για να φανεί να είναι εφικτό να συμμετάσχουν στην προσπάθεια», δήλωσε για τα διοικητικά.

Επίσης ρωτήθηκε εάν υπάρχει ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε κάποιο νέο σχήμα, απάντησε αρνητικά και εξήγησε: «Έχει κλείσει ο κύκλος μου στα διοικητικά της πρώτης γραμμής. Υπάρχουν άλλοι νεότεροι, οι οποίοι έχουν περισσότερο χρόνο».

Όσο για τα αγωνιστικά είπε: «Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Η χθεσινή νίκη εις βάρος του Ολυμπιακού ήταν βάλσαμο στην πληγή που αιμορραγεί. Ο ΑΠΟΕΛ έχει βρεθεί σε πρωτόγνωρα δύσκολη θέση. Αν καταφέρει να προχωρήσει στο κύπελλο, που είναι δύσκολο απέναντι στην Ομόνοια που μαζί με τον Απόλλωνα θεωρώ πως είναι οι καλύτερες ομάδες, πρέπει να κάτσουμε όλοι κάτω για το καλό του σωματείου να δούμε πως θα έρθει η επόμενη μέρα. Είχε εκπληκτική εφταετία, αλλά για κάποιους λόγους που δεν είναι της ώρας έφτασε σε αυτό το σημείο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ