aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίμα, άξιζε καλύτερης τύχης ο ΑΠΟΕΛ...

Κρίμα, άξιζε καλύτερης τύχης ο ΑΠΟΕΛ…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η εκτελεστική δεινότητα ενός τεράστιου ποδοσφαιριστή, μιας μηχανής παραγωγής τερμάτων, έκανε σκόνη και θρύψαλα χθες βράδυ τα όνειρα του ΑΠΟΕΛ για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Τότεναμ. Ο 24χρονος Άγγλος επιθετικός των «πετεινών», Χάρι Κέιν, στις τρεις πρώτες φορές που βρέθηκε σε θέση βολής δεν λάθεψε σε καμία εξ αυτών, χαρίζοντας στην ομάδα του τη δεύτερη νίκη στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ σε ισάριθμα παιχνίδια (3-0), θέτοντας έτσι από νωρίς τις βάσεις για να διεκδικήσει με πολύ καλές πιθανότητες την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι γαζοκίτρινοι το πάλεψαν πολύ καλά το παιχνίδι, έδωσαν πολλές δυνάμεις, τουλάχιστον μέχρι το δεύτερο τέρμα που δέχθηκαν. Ένα διάστημα κατά το οποίο όχι μόνο είχαν κοιτάξει στα μάτια τον αγγλικό σύλλογο, αλλά δημιούργησαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν τουλάχιστον ένα τέρμα, βρίσκοντας όμως στις πλείστες εξ αυτών τον Γιορίς σε ετοιμότητα. Και όταν απέναντι σε τέτοιου αγωνιστικού βεληνεκούς ομάδες δεν καταφέρνεις να μετουσιώσεις σε γκολ τις φάσεις που δημιουργείς, είναι επόμενο να τιμωρηθείς. Και ο ΑΠΟΕΛ πλήρωσε ακριβά τις στιγμές αδράνειάς του, αφού εκεί ήταν ο Κέιν για να παραβιάσει την εστία του Βάτερμαν, με υποδειγματικό μάλιστα τρόπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ