aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κράξιμο» σε Τραμετσάνι και παρέμβαση Τορναρίτη για Πετρίδη και κατεστημένο

«Κράξιμο» σε Τραμετσάνι και παρέμβαση Τορναρίτη για Πετρίδη και κατεστημένο

Υπέρ του Πρόδρομου Πετρίδη τάχθηκε ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χριστόφορος Τορναρίτης.

Συγκεκριμένα, στα Social Media και στον λογαριασμό του πρώην προέδρου του σωματείου του ΑΠΟΕΛ, Γιάννη Ιωάννου ασκήθηκε έντονη κριτική στον τεχνικό των πρωταθλητών, Πάολο Τραμετσάνι με αποτέλεσμα να γίνει μια συζήτηση για τους ποδοσφαιριστές που δεν παίρνουν αρκετό χρόνο στα φιλικά των γαλαζοκίτρινων.

«Τα αποτελέσματα των φιλικών μιας προετοιμασίας μου είναι παντελώς αδιάφορα. Γίνονται για τους προπονητές (όταν υπάρχουν) για να δοκιμάσουν συστήματά ,να δουν τις δυνατότητες της ομάδας, να δοκιμάσουν ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις, να δοθούν ευκαιρίες σε νεαρούς κλπ. Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-και εδώ πρέπει να παρέμβει άμεσα η διοίκηση και να διώξει το Ιταλό τσαρλατάνο-μόνο αυτά δεν έκανε. Καμιά προετοιμασία άλλων συστημάτων πέρα του μοναδικού που αρέσει ο Ιταλός, καμία αξιοποίηση ποδοσφαιριστών πέρα των 13-14, εμμονές και κολλήματα στους υπόλοιπους, καμία πρόνοια για αλλά φιλικά για να παίξουν και οι υπόλοιποι, διώξιμο των τεσσάρων νεαρών που πήγαν είδαν και απήλθαν, ρεζιλίκια μετά το πρώτο φιλικό αγώνα και άρνηση του προπονητή να μεταβεί στο ξενοδοχείο με το λεωφορείο της ομάδας, σύγκρουση με το Αλεφ…. και πολλά αλλά ευτράπελα…», ήταν το σχόλιο του Γιάννου Ιωάννου.

Ο ισχυρός άνδρας των μαυροπρασίνων, παρέμβηκε και έδωσε τη δική του θέση λέγοντας ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης είναι ο καταλληλότερος πρόεδρος που πέρασε από την ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Η ανάρτησή του: «Ο Πρόδρομος είναι ο καταλληλότερος Πρόεδρος σύμφωνα με τις περιστάσεις που πέρασε ποτέ στην Ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Γνωρίζει όσο κανένας άλλος το κυπριακό ποδόσφαιρο και κατεστημένο. Από έξω που τον χορό ξέρει να χορέφκει! Όταν η κότα γεννά αυγά, ας κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ