aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΚουστένης: «Μεγάλη νίκη, αλλά… συνεχίζουμε»

Κουστένης: «Μεγάλη νίκη, αλλά… συνεχίζουμε»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Όπως γράψαμε και σε άλλες γραμμές, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τζίμης Κουστένης πήρε ένα θαυμάσιο δώρο ονομαστικής, ανήμερα της εορτής του Αγίου Δημητρίου, μέσα στη Λιθουανία!

Εκεί όπου οι παίκτες του, κάνοντας μιαν ηρωική προσπάθεια πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Σαουλιάι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 7ο όμιλο στη διοργάνωση του FIBA Europe cup!

75-84 ήταν το τελικό σκορ της πραγματικά μεγάλης επιτυχίας των γαλαζοκιτρίνων, μια νίκη που ναι μεν πανηγυρίστηκε, αλλά η συνέχεια… περιμένει! Τόσο για την Ευρώπη, όσο και για το πρωτάθλημα…

Επικοινωνήσαμε με τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Τζίμη Κουστένη λίγο μετά τη λήξη του αγώνα μέσα στη Λιθουανία και ο εξ` Ελλάδος τεχνικός μας ανέφερε τα ακόλουθα:

“Τα παιδιά, όλα τα παιδιά, έκαναν μιαν μεγάλη προσπάθεια καταφέρνοντας να φθάσουν σε αυτήν την σπουδαία νίκη. Ήταν ένα αποτέλεσμα που άξιζε σε όλη την ομάδα, μετά την προσπάθεια που έγινε στο παιχνίδι αυτό!

Συγχαρητήρια σε όλους, αλλά τώρα κοιτάμε τη συνέχεια, τόσο όσον αφορά το πρωτάθλημα, όσο και την Ευρώπη. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και το κεφάλι κάτω”!

Επισυνάπτοντας τη μεγάλη επιτυχία των γαλαζοκιτρίνων, το θετικότατο του αποτελέσματος, όσον αφορά τις ελπίδες πρόκρισης για την επόμενη φάση, έχει να κάνει με το εξής. Μια νίκη και μια ήττα είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της ομάδας. Ωστόσο τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν, θα γίνουν στην Κύπρο και αυτό, είναι δίχως άλλο θετικό πρόσημο που… εμπνέει και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ!

Ουκρανική νίκη στο άλλο παιχνίδι

Εν τω μεταξύ, με εκτός έδρας νίκη για τη Σμόκι-Μινσκ τελείωσε το άλλο παιχνίδι για τον 7ο όμιλο. Μέσα στη Τσεχία, νίκησε την Μπαρτουβίτσε με σκορ 75-80.

Δυο νίκες για τους Ουκρανούς και από μια, για ΑΠΟΕΛ και τους Τσέχους. Δυο ήττες για τη Σαουλιάι.

Το εκπληκτικό του αποτελέσματος στη Τσεχία, είναι ότι ήταν ακριβώς το ίδιο, με το οποίο η Μπαρτουβίτσε, είχε νικήσει την περασμένη βδομάδα το ΑΠΟΕΛ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ