aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚοσταντίνοφ: «Άγνωστη ομάδα για μένα η Τζουργκάρντεν»

Κοσταντίνοφ: «Άγνωστη ομάδα για μένα η Τζουργκάρντεν»

Πρόταση από ομάδα του Καζακστάν αποκάλυψε ο Γκιόργκι Κοσταντίνοφ, σε δηλώσεις του στο prosports.kz του Καζακστάν, μετά το τέλος του αγώνα με την Κιζιλζάρ στην «Αστάνα Αρένα».

«Μια ομάδα επικοινώνησε μαζί μου, δεν θέλω να αναφέρω ποια ακριβώς, αλλά η προσφορά δεν μου ταίριαζε, οπότε μετακόμισα στην Κύπρο. Θέλω να σημειώσω ότι τα τελευταία δέκα χρόνια, το ποδόσφαιρο του Καζακστάν έχει προχωρήσει, υπήρξαν πολλές επιτυχίες», σημείωσε ο δυναμικός μέσος που έκανε ντεμπούτο με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στον πρώην τεχνικό της Ανόρθωσης, Στάνιμιρ Στόιλοφ, ο οποίος διέπρεψε τόσο στην Αστάνα, όσο και στην εθνική ομάδα του Καζακστάν.

«Ο επιτυχημένος Βούλγαρος προπονητής Στάνιμιρ Στοΐλοφ δούλεψε για εσάς, έκανε πολλά για το ποδόσφαιρο του Καζακστάν και την Αστάνα ειδικότερα. Ελπίζω να έχετε πολλές ακόμη επιτυχίες στο μέλλον».

Για τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ με την Τζουργκάρντεν, είπε: «Για μένα, αυτή είναι μια άγνωστη ομάδα, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν δυνατά παιδιά εκεί και παίζουν ποδόσφαιρο δύναμης, όπως σε πολλές σκανδιναβικές χώρες. Θα μάθουμε αρκετά πράγματα γι’ αυτούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ