aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚοσμά για Θεοδώρου: «Το πιο δύσκολο ήταν να πείσω τον Τσόκκο, πλήρωσε η οικογένειά του...

Κοσμά για Θεοδώρου: «Το πιο δύσκολο ήταν να πείσω τον Τσόκκο, πλήρωσε η οικογένειά του με δόσεις»

Μιλώντας στον ACTIVE 107.4 & 102.5 και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ», ανήμερα της ανακοίνωσης του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Δημήτρη Θεοδώρου, ο προπονητής που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην καριέρα του, Γιώργος Κοσμά, έκανε κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις.

Σημαντικό κομμάτι στην πορεία και την καριέρα του Θεοδώρου, ήταν η ολοκλήρωση της συνεργασίας με την ομάδα της Αραδίππου. Ήταν η δεύτερη σημαντική παρέμβαση στην καριέρα του νεαρού επιθετικού από τον Κοσμά, ο οποίος προηγουμένως τον προώθησε από την ομάδα κάτω των 17 της Αραδίππου στην ανδρική.

Διαβάστε επίσης: Κοσμά: «Έβαλα τον Θεοδώρου στην πρώτη ομάδα από 16,5 χρόνων»

«Όταν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του Δημήτρη με την Ομόνοια Αραδίππου, είχα αναλάβει την Ένωση. Ο Γιώργος Τσόκκος με ρώτησε αν έχω στο μυαλό μου ποδοσφαιριστές που να μπορούν να θεωρηθούν επένδυση για την ομάδα μας αν αποκτηθούν. Όταν σκέφτηκα λίγο τις προηγούμενες ομάδες μου, το μυαλό μου σταμάτησε στον Δημήτρη. Αμέσως τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε πως θα ήθελε να συνεργαστούμε ξανά. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να πείσω τον κ. Τσόκκο να επενδύσει σε έναν νεαρό παίκτη από τη Β’ Κατηγορία», είπε ο Κύπριος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Μετά από πολλές συναντήσεις ήταν καταλυτική η παρέμβαση της οικογένειας του Δημήτρη, που πλήρωσε με δόσεις τις εννιά χιλιάδες που ήθελε η Ομόνοια Αραδίπου για έξοδα εκπαίδευσης και κατάρτισης. Το έκανε για να μπορέσει ο Δημήτρης να φύγει από την ομάδα. Όταν πήρα τα χαρτιά στα χέρια μου με την ελευθέρα, πήγα στον κ Τσόκκο και του είπα “Nα τον πάρουμε στην ομάδα, είμαι σίγουρος για την επιλογή μου”. Είναι αλήθεια, όμως, πως και η θέληση του Δημήτρη έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ολοκλήρωση της μετακίνησης στην Ένωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ