aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚόσλεϊ: «Mπάτζετ όπως ο ΑΠΟΕΛ, 50%-50% η πρόκριση»

Κόσλεϊ: «Mπάτζετ όπως ο ΑΠΟΕΛ, 50%-50% η πρόκριση»

Μοιρασμένες πιθανότητες για πρόκριση σε ΑΠΟΕΛ και Σλόβαν σε περίπτωση που οι δύο ομάδες αναμετρηθούν στον β΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε ο Γιόζεφ Κόσλεϊ. Ο παλαίμαχος επιθετικός της Ομόνοιας και του Ολυμπιακού Λευκωσίας γνωρίζει όσο λίγοι την πρωταθλήτρια της πατρίδας του και μιλώντας στον Super Sport τόνισε ότι η Σλόβαν είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος με σπουδαίους παίκτες και φανατικούς οπαδούς.

Διαβάστε επίσης: Το κανόνι εκατομμυρίων, η νούμερο ένα απειλή για τον ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ στην κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης κληρώθηκε να αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) – Σουτζέσκα (Μαυροβούνιο)

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Τι ομάδα είναι Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Η Σλόβαν έχει πάρει πρωτάθλημα πέρσι με μεγάλη διαφορά. Από τον α’ γύρο είχε 16-17 βαθμούς διαφορά. Είναι μια ομάδα πολύ πλούσια, σε προϋπολογισμό. Έχει μακράν το πιο ψηλό το budget. Όλη η ομάδα αποτελείται από ξένους. Έχουν μόνο 3-4 Σλοβάκους, δεν έχει περισσότερους. Είναι πολύ δυνατή ομάδα. Περιμένει δύσκολο έργο τον ΑΠΟΕΛ. Έχει ψηλές φιλοδοξίες η Σλόβαν, έχουν βασικό στόχο την είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο Αΐλτον «ξεφτίλισε» την Σλόβαν και ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε το «θαύμα»

Πόσο είναι το μπάτζετ της ομάδας; «Νομίζω ότι ο προϋπολογισμός τους κυμαίνεται κοντά στα επίπεδα του ΑΠΟΕΛ, γύρω στα 10 εκατομμύρια. Για την Σλοβακία είναι τεράστιο αυτό το ποσό. Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν 3-4. Ο πρόεδρος δίνει πολλά λεφτά για να πετύχει και φέρνει ποιοτικούς παίκτες».

Υπάρχουν παίκτες ονόματα; «Στη βράβευση που έγινε φέτος, η Σλόβαν είχε πέντε παίκτες στην ενδεκάδα. Πρώτο όνομα είναι ο Σποράρ που αγωνίζεται στην επίθεση. Έβαλε 29 γκολ σε 33 παιχνίδια και είναι Σλοβένος 25 χρονών. Τον αγόρασαν δυο εκατομμύρια από το Βέλγιο. Έχουν Λιούπισιτς, έχουν Μόχα, έχουν τον Μπόζικοφ στα στόπερ και άλλα ονόματα. Οι περισσότεροι είναι ξένοι. Ο πρόεδρος της ομάδας θέλει να πετύχει».

Αγωνίζεται σε νέο γήπεδο η Σλόβαν; «Ναι, είναι πολύ ωραίο γήπεδο. Το εθνικό στάδιο. Έπαιξαν στο τέλος της σεζόν στο γήπεδο, αφού ακόμη γίνονται έργα. Αν δεν μπορεί να γίνει εκεί ο αγώνας, μπορεί να γίνει στο γήπεδο της Σπάρτακ Τρνάβα. Νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα όμως για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκινάει και έρχεται ο κόσμος και κάθε παιχνίδι έχει περίπου 8.000. Νομίζω θα είναι φουλ με τον ΑΠΟΕΛ. Δημιουργούν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα, οι οργανωμένοι οπαδοί».

Ποια είναι η πρόβλεψή σου για αυτό το παιχνίδι, εφόσον συναντηθούν οι δρόμοι των δυο ομάδων; «Είναι 50-50. Δεν έχει φαβορί σε αυτό το παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ