aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚόρε για ΑΠΟΕΛ: «Δεν χρειάζονταν τρεις μέρες σε ξενοδοχείο για να καταλάβω»

Κόρε για ΑΠΟΕΛ: «Δεν χρειάζονταν τρεις μέρες σε ξενοδοχείο για να καταλάβω»

Για τη νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα μίλησε στην ιστοσελίδα «Dagbladet» ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν. Ο Νορβηγός τεχνικός τόνισε ότι είχε ελάχιστο χρόνο να αποφασίσει για το μέλλον του, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν χρειάστηκε καν να περάσουν αρκετές ώρες για να αντιληφθεί τους στόχους της ομάδας.

«Κατάλαβα ότι ήμουν στην κορυφή της λίστας. Μετά, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Το πλάνο ήταν να επιστρέψουμε στη Νορβηγία οικογενειακώς στις  28 Δεκεμβρίου. Αλλά αντί να επιστρέψω στο σπίτι πήγα στην Κύπρο, είπε αρχικά ο Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν στην «Dagbladet».

«Σχεδόν δεν είχα χρόνο σκεφτώ. Δέχεσαι μία πρόταση και πρέπει να απαντήσεις άμεσα. Ήταν μία παραμονή Χριστουγέννων με οικογενειακές συζητήσεις και συμβουλές. Η σύζυγό μου και η οικογένεια μου είναι υπέροχοι και με άφησαν να αποφασίσω. Πρέπει να είμαι αρκετά καλός για το υπόλοιπο της ζωής μου αν θέλω να την κρατήσω (γέλια)».

Στη συνέχεια του δημοσιεύματος καταγράφονται τα βαθμολογικά δεδομένα του πρωταθλήματος με αναφορά στην πρωτοπόρο Ομόνοια, του επίσης Νορβηγού, Χένινγκ Μπεργκ, ενώ σημειώνεται πως ο Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ στις 5 Ιανουαρίου, απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Διαβάστε επίσης: Ο θρύλος της Λίβερπουλ και του ΑΠΟΕΛ Τέρι ΜακΤέρμοντ στο «Goal»

«Θα δώσουμε οκτώ παιχνίδια τον Ιανουάριο, ενώ μαζί με τον Φεβρουάριο έχουμε συνολικά 16 αγώνες. Θα παίζουμε συνέχεια και σχεδόν δεν θα υπάρχει χρόνος για προπόνηση», ανέφερε ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Όσον αφορά τους στόχους του ΑΠΟΕΛ ο Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν φαίνεται πως ήρθε «διαβασμένος» στην Κύπρο. «Δεν χρειαζόταν να μείνω τρεις μέρες σε ξενοδοχείο στην Κύπρο για να καταλάβω τους στόχους της ομάδας. Το αντιλαμβάνεσαι αμέσως αν κοιτάξεις τα τρόπαια που υπάρχουν στην ομάδα. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για να παίξουμε ξανά στην Ευρώπη», επεσήμανε ο Νορβηγός προπονητής, ο οποίος επιβεβαίωσε τις προσπάθειες πρόσληψης του Έρικ Χόφτουν στη θέση του βοηθού προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαιώθηκε η παραχώρηση του Μπρέι στον ΑΠΟΕΛ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ