aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κόπηκε» ο Αλεξάνδρου, μέσα ο Νατέλ με το… βλέμμα δεξιά

«Κόπηκε» ο Αλεξάνδρου, μέσα ο Νατέλ με το… βλέμμα δεξιά

Με 21 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στη Λιθουανία ο ΑΠΟΕΛ για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα στη φετινή χρονιά κόντρα στην Σούντουβα στον πρώτο αγώνα του α’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέραν των έξι παικτών που δεν δηλώθηκαν στη λίστα της ΟΥΕΦΑ (Ορ, Ενσούε, Πολιάκοφ, Βούρος, Ρουέδα, Άλεξ Κωνδταντίνου) εκτός έμειναν οι Ζαχίντ λόγω ίωσης και Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Μπρούνο Μπαλταζάρ χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων. Στην αποστολή υπάρχουν τρεις ακραίοι αμυντικοί. Οι Καζού και Νικόλας Ιωάννου που μπορούν να καλύψουν την αριστερή πλευρά και ο Μιλάνοφ (δεξί μπακ).

Διαβάστε επίσης: Οι τρεις επιλογές Μπαλταζάρ για το «10» μετά τον αποκλεισμό Ζαχίντ      

Ο Μπαλταζάρ προτίμησε να πάρει στη Λιθουανία τον Νατέλ, η θέση του οποίου είναι δεξί εξτρέμ, όμως δοκιμάστηκε και ως δεξιός οπισθοφύλακας μετά το πρόβλημα τραυματισμού του Ενσούε, ώστε να υπάρχει εναλλακτική του Μιλάνοφ.

Επομένως ο Πορτογάλος τεχνικός πιθανόν να επέλεξε να έχει διαθέσιμο τον Νατέλ, παρά μια τρίτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ