aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ αποδείξαμε ότι τα ονόματα δεν παίζουν μπάλα»

«Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ αποδείξαμε ότι τα ονόματα δεν παίζουν μπάλα»

Ως μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ χαρακτηρίζει η ιστοσελίδα «zurnal.rs» τη νίκη της Σούντουβα επί του ΑΠΟΕΛ (3-1) στο «Marijampolė» και φιλοξενεί δηλώσεις του Σέρβου αμυντικός της λιθουανικής ομάδας Αλεξάνταρ Ζιβάνοβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Θα «αγγίξουν» και τον Βάτερμαν οι αλλαγές;

«Ήμασταν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, με μεγάλη διαφορά (3-0) και στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα γκολ που μπορεί να μας κοστίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Κανείς στην ομάδα δεν περίμενε να είναι σε αυτή τη θέση και να νικήσει μια ομάδα που κάποτε έπαιξε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τελευταία αγωνίστηκε στους ομίλους με την Ρεάλ Μαδρίτης, την Τότεναμ και την Μπορούσια Ντόρτμουντ κατακτώντας δύο πόντους», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο… νόμος του ΓΣΠ και το υποψήφιο όγδοο «θύμα»

Και συνέχισε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής: «Τους αιφνιδιάσαμε και σκοράραμε τρία γκολ γρήγορα. Έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε. Είναι σημαντικό να βάλουμε πίεση από την αρχή και να μην δεχθούμε γκολ στο ημίχρονο».

Διαβάστε επίσης: Ο «θρύλος» των ανατροπών (vid)

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα αποκλείσει την Σπαρτάκς, είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα. Όμως, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αποδείξαμε ότι τα ονόματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Πριν από επτά χρόνια έπαιξα στη Σερβία, ξέρω την ατμόσφαιρα και προσπαθώ να εξηγήσω στους συμπαίκτες μου τι μας περιμένει αν περάσουμε τους Κύπριους»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ