aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛKόντρα Κοπεγχάγης-Μπρόντμπι... λόγω ΑΠΟΕΛ (Δηλώσεις)

Kόντρα Κοπεγχάγης-Μπρόντμπι… λόγω ΑΠΟΕΛ (Δηλώσεις)

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Πολύ μεγάλο θόρυβο έχει προκαλέσει στη Δανία η απόφαση της Μπρόντμπι όπως παραχωρήσει το προπονητικό της κέντρο για να προπονηθούν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, κάτι που έπραξαν την Κυριακή (14/08).

Αφού σε ΜΜΕ της Δανίας παρέθεσαν τις φωτογραφίες που πόσταρε το γραφείο Τύπου των πρωταθλητών Κύπρου στους επίσημούς τους λογαριασμούς στα social media, επιβεβαιώνοντας έτσι τις σχετικές πληροφορίες, ακολούθως “φιλοξενούν” δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Μπρόντμπι, Τρελς Μπέχ:

“Είναι αλήθεια ότι… δανείσαμε στον ΑΠΟΕΛ το προπονητικό μας κέντρο. Μας προσέγγισαν και μέσω του προπονητή τους Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε στην ομάδα μας. Έτσι, γνωρίζει ότι διαθέτουμε αρκετά γήπεδα. Δεν πήραμε χρήματα γι’ αυτή την ενέργειά μας. Δεν θεωρούμε ότι αυτή ενέργειά μας στρέφεται ενάντια στην Κοπεγχάγη, αφού ότι και να λέγαμε στους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ, θα έβρισκαν κάποιο άλλο προπονητικό κέντρο για να προπονηθούν. Έτσι, δεν θα μπορούσαμε να τους σταματήσουμε. Νομίζω ότι είναι καλό για τον αθλητισμό να μπορούμε να βοηθούμε κάποια ομάδα, κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει όταν αγωνιζόμαστε και εμείς στην Ευρώπη σε κάποια ξένη χώρα. Με αυτή την κίνησή μας, δεν ενοχλήσαμε την Κοπεγχάγη. Πάντα κοιτάζουμε ποιο είναι το καλύτερο για εμάς κι όχι για την Κοπεγχάγη. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους κερδίσουμε στο γήπεδο, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν έχει καμία σχέση το εν λόγω ζήτημα με κάποια “διαφορά” που μπορεί να βλέπουν κάποιοι με την Κοπεγχάγη. Πάντα ελπίζουμε ότι οι ομάδες της Δανίας θα μπορούν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη”.

Από την πλευρά της η Κοπεγχάγη αναφέρθηκε επί του θέματος μέσω δηλώσεων του Υπεύθυνου Επικοινωνίας, Γες Μόρτενσεν:

“Δεν πρέπει να βλέπουμε φυσικά τι έκανε η Μπρόντμπι, αλλά πώς φαίνονται τα πράγματα για εμάς. Φυσικά βοηθούμε τον αντίπαλό μας, παραχωρώντας του τις γηπεδικές μας εγκαταστάσεις κατά την άφιξή του στην Κοπεγχάγη. Aπό την άλλη, ωστόσο, έχουμε μία πολιτική η οποία είναι ξεκάθαρη και αναφέρει πως σε καμία περίπτωση δεν παραχωρούμε τις εγκαταστάσεις μας ή οτιδήποτε άλλο που είναι διαθέσιμο σε αντιπάλους των υπόλοιπων ομάδων της Δανίας στην Ευρώπη”.

apoel_proponisi_denmark

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ