aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚοντά στο «happy end» με Εφραίμ-Στάθη

Κοντά στο «happy end» με Εφραίμ-Στάθη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχουμε «happy end» στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Γιώργου Εφραίμ με τον ΑΠΟΕΛ, για να διαλυθεί και όλη η σκόνη που σηκώθηκε σχετικά με το εν λόγω θέμα.

Όπως γράψαμε και την περασμένη βδομάδα, εταιρεία και ποδοσφαιριστής τα έχουν βρει με τη διοίκηση για ανανέωση της συνεργασίας τους για την τετραετία 2017 – 2021 και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές από τις πλευρές.

Από τη στιγμή που οι πληροφορίες θα επιβεβαιωθούν, Κρίστιανσεν και επιτροπή προγραμματισμού θα έχουν μιαν έγνοια λιγότερη, για να ασχοληθούν με τα υπόλοιπα θέματα των ανανεώσεων. Και ο ποδοσφαιριστής που παίρνει σειρά για το επόμενο συμβόλαιό του, δεν είναι άλλος από τον Στάθη Αλωνεύτη.

Οι ενδείξεις και στην περίπτωση του Στάθη είναι αρκετά θετικές και οι πληροφορίες λένε ότι θα συνεχίσει κι αυτός να φορά τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. Εκείνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι η χρονική διάρκεια που θα έχει το συμβόλαιο του Κύπριου διεθνούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ