aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚωνσταντινίδης: «Το υλικό στάλθηκε στην Αστυνομία, θα γίνουν συλλήψεις»

Κωνσταντινίδης: «Το υλικό στάλθηκε στην Αστυνομία, θα γίνουν συλλήψεις»

Ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, με ραδιοφωνικές δηλώσεις (Super Sport FM 104.0), ανέφερε ότι οι κάμερας του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του Σταδίου έχει καταγράψει τα πρόσωπα των ατόμων από την κερκίδα της Ομόνοιας που χθες κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ πέταξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Διαβάστε επίσης: «Μόνο ξύλο δεν έπεσε. Βροχή τα αντικείμενα και οι απειλές»

Το υλικό από τις κάμερας παραδόθηκε στην Αστυνομία στις 3:30 τα ξημερώματα και πλέον εναπόκειται στον ΚΟΑ να τακτοποιήσει μέσω τον αρχείων του τα άτομα και να ενημερώσει τις Αρχές.

Αναλυτικά:

«Δεν περίμενα τόσα άτομα να βγάλουν κάρτα φιλάθλου 15 μήνες μετά τη λειτουργία της. Ήταν 400 άτομα μόνο στο γήπεδο, αλλά και άλλα από τα γραφεία του ΚΟΑ και της Ομόνοιας. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι η κάρτα ήρθε για να μείνει χωρίς να δημιουργούνται παρατράγουδα, αν εξαιρέσουμε τη στιγμή της ρίψης κάποιων αντικειμένων. Ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο πλέον, δεν έρχεται για να επιδείξει αντιαθλητική συμπεριφορά.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρές κατηγορίες για δημοσιογράφο στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Υπάρχει υλικό από τις κάμερες. Οι άνθρωποι που ελέγχουν το σύστημα έμεινα μέχρι αργά. Οι ανακριτές της αστυνομίας περίμεναν μέχρι τις 3.30 το πρωί στην αστυνομική διεύθυνση και δουλεύουν σήμερα και με το μητρώο του ΚΟΑ για να εντοπιστούν. Ναι. Είναι το θέμα της ταυτοποίησης και ευελπιστώ να γίνει στην διάρκεια της ημέρας, το αργότερο μέχρι αυτό. Θα υπάρξει ταυτοποίηση. Όποτε έγιναν επεισόδια έγινε αυτό. Η τελευταία φορά ήταν η σύλληψη οπαδού του ΑΠΟΕΛ όταν αυτός έριξε αντικείμενο στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ και μάλιστα και η ίδια η ομάδα του τον απέκλεισε από το γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ