aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚομβικής σημασίας παιχνίδι

Κομβικής σημασίας παιχνίδι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ξεκινούν από το ΓΣΖ οι υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ή αν το προτιμάτε καλύτερα ο αγωνιστικός… Γολγοθάς έχει ως αφετηρία το στάδιο της Λάρνακας καθώς σε 20 μέρες οι πρωτευουσιάνοι θα δώσουν ούτε λίγο ούτε πολύ έξι παιχνίδια. Στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» χαρακτηρίζουν το ματς με τη Δόξα ως πολύ σημαντικό αφού εκτός από το γεγονός πως θέλουν να μπουν με νίκη στον κύκλο των απανωτών αγώνων, η αντίπαλος έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία στην έως τώρα πορεία της, κάτι που κρούει το καμπανάκι.

Οι γαλαζοκίτρινοι ξέρουν πως η εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής με τους πράσινους της Κατωκοπιάς δεν είναι απλή υπόθεση. Γνωρίζουν πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ένα σχεδόν βουβό στάδιο (τιμωρία από πέρσι) και επίσης μην ξεχνάμε ότι η αντίπαλος πολλές φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε κάνει τη ζημιά. Το θέμα, όμως, είναι ότι αυτό το ματς είναι όλα τα λεφτά στην προσπάθεια που θα κάνει ο Θρύλος για να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του και να ανατρέψει την κατάσταση στο πρωτάθλημα.

Στον ΑΠΟΕΛ θεωρούν πως αυτήν τη στιγμή χρειάζεται μία νίκη, η οποία θα τονώσει ψυχολογικά της ομάδας και θα της δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Μην ξεχνάμε πως το επόμενο ματς πρωταθλήματος είναι με την ΑΕΚ στην «Αρένα» (21/10), ενώ υπάρχει και το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (25/10). Και το μενού περιλαμβάνει το ματς-πρόκληση στο στάδιο της πρωτεύουσας με την Ντόρτμουντ (17/10). Επομένως η αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ περνάει από το ΓΣΖ απέναντι στη Δόξα, όπου οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα κριθεί ως αποτυχία.

Είναι ένα κομβικό παιχνίδι που έχει μπροστά της η ομάδα και ο Γιώργος Δώνης γνωρίζει πως απέναντί του θα έχει έναν πολύ καλό αντίπαλο που αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος από τη μέση και μπροστά. Επομένως χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ να επιδείξει ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να φτάσει στο ποθητό αποτέλεσμα. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι με την επιστροφή των διεθνών, αναμένεται να γίνει και μια νέα κουβέντα μεταξύ των παικτών, ενώ είναι σίγουρο πως και ο Δώνης θα τα πει με τους παίκτες του για τη σπουδαιότητα του αγώνα με τη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ