aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κοκορομαχίες», χαστούκι σε παίκτη του ΑΠΟΕΛ και ένταση οπαδών-Αστυνομίας

«Κοκορομαχίες», χαστούκι σε παίκτη του ΑΠΟΕΛ και ένταση οπαδών-Αστυνομίας

Μετά από έναν αγώνα με αρκετή ένταση και ουκ ολίγες κίτρινες κάρτες, ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε της Καμπάλα (1-0) στο Αζερμπαϊτζάν για το UEFA Youth League και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Κύπρο (1-1), προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την  Ρεάλ Σαραγόσα.

Ο αγώνας ήταν για γερά νεύρα, με δυνατές μονομαχίες, με έξι παίκτες των «γαλαζοκιτρίνων» να δέχονται κίτρινη κάρτα, ενώ «κιτρινίστικαν» και πέντε από πλευράς «μαυροκόκκινων». Όπως τόνισε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή με τον Πανίκο Θεοδοσίου «Τα Λέμε Όλα», χωρίς να επεκταθεί, ο γενικός διευθυντής των ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Μαρκίδης, η ατμόσφαιρα που γνώρισαν οι παίκτες της κυπριακής ομάδας «ήταν εχθρική» (διαβάστε ΕΔΩ τις δηλώσεις).

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ από το Αζερμπαϊτζάν, μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν «κοκορομαχίες» μεταξύ παικτών και τεχνικών τιμ, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να αποβάλει και παίκτη της Καμπάλα, τον Βεϊσέλ Ρζαγιέβα. Ο λόγος; Γιατί χαστούκισε ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ.

Τα πνεύματα εντός αγωνιστικού χώρου κατευνάστηκαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, όπως αναφέρουν ιστοσελίδες του Αζερμπαϊτζάν, όμως ακολούθως ξέσπασαν μικροεπεισόδια στις εξέδρες μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας, με αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός οπαδού της Καμπάλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ