aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κόκκινο» και στην αντιπρόταση

«Κόκκινο» και στην αντιπρόταση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ένα-ένα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τα θέματα που αφορούν στο υφιστάμενο ρόστερ και πολύ περισσότερο των παικτών των οποίων εκπνέει η συνεργασία τέλος του μήνα. Οι Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και Μάριος Αντωνιάδης θα αγωνίζονται σε άλλον σύλλογο από τη νέα σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν, ο πρώτος συνεχίζει στην ΑΕΚ και ο δεύτερος στον Πανιώνιο (εκκρεμεί η ανακοίνωσή τους). Την ίδια ώρα όλα τα ενδεχόμενα εξακολουθούν να είναι ανοικτά με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου (φωτό). Βλέπετε, ούτε στην αντιπρόταση που έγινε από την πλευρά του 32χρονου προέκυψε σύγκλιση.

Εκτός από το οικονομικό σκέλος, όπως πληροφορούμαστε, υπάρχει διαφορά και στη χρονική διάρκεια. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ επιμένει σε συμβόλαιο ενός έτους, με τον διεθνή ακραίο αμυντικό να ζητεί δύο. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ο Νεκτάριος, γι΄ αυτό και στην ομάδα της Λευκωσίας προσπαθούν να τη χειριστούν αναλόγως.

Αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να γίνει μια νέα συζήτηση και να γραφτεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο επίλογος. Ο διεθνής παίκτης εξετάζει και άλλες προτάσεις, αλλά προτεραιότητά του είναι να παραμείνει και να κλείσει αν είναι δυνατόν την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ