aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Kόκκινο» για απόκτηση του Βάτερμαν

Δεν επιβεβαιώνουν στην Ελλάδα τις πληροφορίες που θέλουν τον Μπόι Βάτερμαν να είναι στη μετεγγραφική λίστα του ΟΦΗ. Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) o Oλλανδός τερματοφύλακας επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από κυπριακές και ξένες ομάδες για την απόκτησή του, ενώ σε ερώτηση αν μία εξ αυτών είναι ο ΟΦΗ απέφυγε να απαντήσει.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr σημειώνει ότι ο έμπειρος πορτιέρε που θήτευσε τα τελευταία πέντε χρόνια στον ΑΠΟΕΛ δεν είναι στη μετεγγραφική λίστα των Κρητικών, αφού δεν κοιτάζουν για ενίσχυση με τερματοφύλακα, ενώ η ηλικία του είναι εκτός…πολιτικής της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Bάτερμαν στον Active: «Έχω προτάσεις από την Κύπρο, όχι από τον ΑΠΟΕΛ»

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Στην Κύπρο χαρακτήρισαν τους κρητικούς υποψήφιους “μνηστήρες” του 36χρονου γκολκίπερ, όμως η περίπτωσή του δεν φαίνεται να απασχολεί

Ελέω, προφανώς, της παρουσίας τους Περικλή Παπαναγή στο τεχνικό του επιτελείο, της διαφαινόμενης έλευσης του Αντριάν Σαρδινέρο και του ενδιαφέροντος για τον Πραξιτέλη Βούρο, ο ΟΦΗ έχει “όνομα” στην Κύπρο. Για αυτό και τον ανέφεραν ως υποψήφιο “μνηστήρα” του Μπόι Βάτερμαν, που δεν θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ.

Ομως η περίπτωση του 36χρονου γκολκίπερ δεν φαίνεται να απασχολεί τους κρητικούς, αφού ούτως ή άλλως δεν “ψάχνονται” για «άσο». Αλλωστε και η ηλικία του είναι εκτός…πολιτικής της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ