aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κοινή η πρόθεση ανανέωσης συμβολαίου με Αλωνεύτη-Εφραίμ»

«Κοινή η πρόθεση ανανέωσης συμβολαίου με Αλωνεύτη-Εφραίμ»

Για την ειδησεογραφία που αφορά στον ΑΠΟΕΛ μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος στον Super ΣΠΟΡ FM και κυρίως μίλησε για τις προσπάθειες ανανέωσης συμβολαίου με τον Γιώργο Εφραίμ και τον Στάθη Αλωνεύτη , καθώς και για τα θέματα σχεδιασμού.

«Ο Εφραίμ και ο Αλωνεύτης είναι δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους ο ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να ανανεώσει μαζί τους τη συνεργασία. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε εξέλιξη σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Έχουμε αναφέρει στους ποδοσφαιριστές την πρόθεσή μας αυτή, μας έχουν μεταφέρει και οι ίδιοι τα δικά τους ”θέλω” και όπως είπα και τις προηγούμενες μέρες τα θέματα προγραμματισμού θα μπουν σε ένα πιο έντονο ρυθμό διεκπεραίωσης από την ερχόμενη εβδομάδα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχει καθοριστεί ραντεβού με τον Εφραίμ μέσα στην επόμενη εβδομάδα, το πιο πιθανό είναι να καθοριστεί και με τον Αλωνεύτη. Το θέμα είναι να καταλήξουμε και έλθει η στιγμή που θα ανακοινώσουμε την ανανέωση αυτής της συνεργασίας. Το πιο σημαντικό είναι πως υπάρχει κοινή πρόθεση».

Για το μετεγγραφικό πλάνο και τον αρχισκάουτερ Χουάνχο Λορένθο ανέφερε: «Να υπενθυμίσω πως το ΑΠΟΕΛ έχει πλέον αποφασίσει να λειτουργήσει σε ένα διαφορετικό πλαίσιο σε σχέση με προηγούμενες μετεγγραφικές περιόδους και αυτό έχει να κάνει και με την πρόσληψη του αρχισκάουτερ του Χουάνχο Λορένθο. Το τι εντολή πήρε και τι πράττει ο Λορένθο, είναι να δουλεύει και για τις δύο επερχόμενες μεγταγραφικές περιόδους γιατί θέλουμε να έχουμε μια ομάδα που να είναι έτοιμη σε σχέση με τις μεγάλες πιθανότητες που έχουμε να εξασφαλίσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και για του χρόνου».

Και πρόσθεσε: «Θέλουμε να μπορέσουμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας σε σχέση με την προσπάθεια που θα κάνουμε το καλοκαίρι στην Ευρώπη. Έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια και έχει κάνει συγκεκριμένες εισηγήσεις όσον αφορά στην ενίσχυση της χειμερινής περιόδου και έχει κωδικοποιήσει τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν στο κεφάλαιο ενίσχυση το καλοκαίρι. Με αυτό το πλάνο προχωρούμε και ευελπιστούμε πως τα αποτέλεσμα θα μας έχουμε ένα έγκαιρο προγραμματισμό που είναι πάρα πολύ σημαντικό τόσο για την ενίσχυση του Ιανουαρίου, όσο και για το καλοκαίρι».

Για τους ποδοσφαιριστές που όπως γράφτηκε τις προηγούμενες μέρες είναι εκτός πλάνων είπε: «Είναι ένα θέμα που δεν ήθελα να θίξω δημόσια τουλάχιστον δημόσια. Αυτά που πρέπει να γίνουν, γίνονται και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στο κόσμο είναι πως γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Είναι λεπτό θέμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ