aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚΟΑ: «Μιχαηλίδης και Ζιβανάρης συζήτησαν θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ»

ΚΟΑ: «Μιχαηλίδης και Ζιβανάρης συζήτησαν θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ»

Θέματα που αφορούν τα τμήματα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Κυριάκου Ζιβανάρης, σύμφωνα με ενημέρωση του ΚΟΑ.

Οι δύο τους συζήτησαν την αναβάθημιση της αίθουσας «Εθνομάρτυρα Κυπριανού» στον Στρόβολο, αλλά και το θέμα χρήσης του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου Λευκωσίας από την ομάδα υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση του ΚΟΑ:

Θέματα που αφορούν τα τμήματα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ συζητήθηκαν στη συνάντηση του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη με τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Κυριάκο Ζιβανάρη, που έγινε την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 στα κεντρικά γραφεία του ΚΟΑ.

Συγκεκριμένα συζητήθηκε θέμα αναβάθμισης της αίθουσας «Εθνομάρτυρα Κυπριανού» στον Στρόβολο, την οπoία χρησιμοποιεί η ομάδα χάντμπολ του ΑΠΟΕΛ, ενώ σε αυτή θα αγωνίζεται και η ομάδα futsal του Σωματείου. Συζητήθηκε επίσης θέμα χρήσης του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου Λευκωσίας από την ομάδα υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης ο προϊστάμενος οικονομικής διαχείρισης Βάσος Κουτσιούντας, ο λειτουργός αθλητικών εγκαταστάσεων Λευκωσίας Βασίλης Βασιλείου, ο λειτουργός τεχνικών υπηρεσιών Βασίλης Ζούμπος και η λειτουργός διαχείρισης αθλητικών χώρων Στέφανη Γουήλερ.

Από το ΑΠΟΕΛ παρευρέθηκαν η έφορος διοίκησης Ισαβέλλα Τύμβιου και ο υπεύθυνος του τμήματος υδατοσφαίρισης Γιώργος Ζανέττος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ