aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κλωτσά» για Άρη ο Τάαμαρι και χάνει έδαφος ο Ολυμπιακός, κερδίζει η Λέουβεν

«Κλωτσά» για Άρη ο Τάαμαρι και χάνει έδαφος ο Ολυμπιακός, κερδίζει η Λέουβεν

Λίγες μόνο ώρες πριν εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδος στις πλείστες ευρωπαϊκές χώρες και τ’ όνομα του Μούσα Αλ Τάαμαρι παραμένει «ζεστό». Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Ιορδανό ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, διεκδικούν ο Ολυμπιακός Πειραιώς και η βελγική Λέουβεν.

Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια «χειροπιαστή» εξέλιξη. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως επιθυμεί σε περίπτωση αγοράς του Τάαμαρι να τον στείλει δανεικό στον Άρη Θεσσαλονίκης κάτι που δεν βλέπει με «ζεστό» μάτι ο Ιορδανός εξτρέμ και έτσι το σενάριο μετεγγραφής του στη Λέουβεν όχι απλά βρίσκεται στο τραπέζι αλλά κερδίζει έδαφος. Απαραίτητη προϋπόθεση να καταθέσουν οι Βέλγοι την προσφορά που διαμηνύουν στην πλευρά του παίκτη ότι θα καταθέσουν στον ΑΠΟΕΛ και κυμαίνεται στις 800.000  με 1.000.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Η υπόσχεση του Πρόδρομου Πετρίδη για τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ

Τα δεδομένα διαφοροποιούνται συνεχώς και το σίριαλ Τάαμαρι που κρατάει εδώ και μήνες μάλλον θα έχει κι άλλα επεισόδια μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, όταν πέφτει η μετεγγραφική περίοδος στα πλείστα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Άντρος Σωτηρίου: «Κάποιοι πρέπει να πάρουν αποφάσεις στον ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ