aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚλωναρίδης: «Σίγουρος ότι θα μπούμε εξάδα, σημαντικό και το κύπελλο»

Κλωναρίδης: «Σίγουρος ότι θα μπούμε εξάδα, σημαντικό και το κύπελλο»

Σίγουρος οτι ο ΑΠΟΕΛ θα καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ συμπλήρωσε πως και το κύπελλο είναι πολύ σημαντικό για τους γαλαζοκίτρινους.

Αρχικά δήλωσε: «Πρώτα απ΄ όλα θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ειδικά από το 30′ που μείναμε με 10 παίκτες. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο όμως πιστεύω ότι σήμερα είδαμε ξεχωριστό από την ομάδα. Υπήρχε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Ξέραμε ότι δεν θα χάσουμε το παιχνίδι ακόμα και με ένα παίκτη λιγότερο».

Για τον νέο προπονητή της ομάδας: «Με τον ερχομό του νέου προπονητή βλέπουμε ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ. Μπορώ να πω και το πιστεύω πως μας βοηθά πολύ. Μας δίνει καλές συμβουλές. Όπως βλέπουμε η ομάδα παίζει καλύτερα και έχει φέρει πίσω την αυτοπεποίθηση».

Για την θέση που προτιμά να αγωνίζεται (δεξί φτερό ή στράικερ): «Παίζω όπου με βάλει ο προπονητής. Είμαι το ίδιο χαρούμενος το να παίζω μπροστά, όσο και πλάγια. Παίζω όπου με χρειάζεται ο προπονητής».

Για το αν πιστεύουν για την εξάδα: «Σίγουρα πιστεύουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Σημαντικό είναι και το κύπελλο για εμάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ