aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚλωναρίδης-Ατρόμητος: «Έμειναν τα τυπικά»

Κλωναρίδης-Ατρόμητος: «Έμειναν τα τυπικά»

Τα ελλαδικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν ότι ο Βίκτωρας Κλωναρίδης βρίσκονται πολύ κοντά στον Ατρόμητο. Σήμερα λύθηκε το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ και επομένως άνοιξε ο δρόμος για να γίνει κάτοικος Περιστερίου.

Το sport-fm.gr αναφέρει πως απέμειναν μόνο τα τυπικά:

«Και ξαφνικά… Βίκτωρ Κλωναρίδης για τον Ατρόμητο! Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες, οι οποίοι εντυπωσιάζουν στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ώστε να ολοκληρώσουν την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Παρασκευή (16/7) ανακοινώθηκε η λύση του συμβολαίου του Κλωναρίδη με τον ΑΠΟΕΛ, με τη φανέλα του οποίου μέτρησε έξι τέρματα και εφτά ασίστ σε 35 συμμετοχές την περασμένη σεζόν.

Πλέον, με τα τυπικά να απομένουν μόνο για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στον Ατρόμητο, ο πρώην άσος των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να αγωνιστεί στην τρίτη ελληνική ομάδα κατά τη διάρκεια της καριέρας του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ