aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚλίνγκερ καλεί ξανά τον Μπεν Σαχάρ!

Κλίνγκερ καλεί ξανά τον Μπεν Σαχάρ!

Ως έναν από τους κύριους στόχους της Χάποελ Τελ Αβίβ παρουσιάζει τον Μπεν Σαχάρ σημερινό ισραηλινό δημοσίευμα. Το ρεπορτάζ με τίτλο «Ο Μπεν Σαχάρ δεν θα συνεχίσει στην Κύπρο, περιμένει η Χάποελ Τελ Αβίβ», παρουσιάζει την ομάδα του (παλιού γνώριμού μας) Νιρ Κλίνγκερ να τον θέλει διακαώς, αρκεί να χαμηλώσει αισθητά τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Επίσης, το δημοσίευμα κάνει λόγο για επαφές των δύο πλευρών κατά τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο: Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ισραηλινής ιστοσελίδας:

«Ο Μπεν Σαχάρ είναι από τα κορυφαία ονόματα για την ενίσχυση του Χάποελ Τελ Αβίβ την επόμενη σεζόν. Για να ωριμάσει αυτό, θα πρέπει να μειώσει τις απαιτήσεις του και να συμβιβαστεί με χαμηλότερο μισθό από αυτόν που κέρδισε στους Χάποελ Μπερ Σεβά και ΑΠΟΕΛ.

Μια πηγή κοντά στους κόκκινους είπε: «Στο παράθυρο μετεγγραφών του Ιανουαρίου υπήρξε συζήτηση, ο Νιρ Κλίνγκερ και ο ιδιοκτήτης μίλησαν με τον Σαχάρ, αλλά δεν υπήρξε καμία σημαντική κίνηση από την πλευρά του. Εάν οι οικονομικές απαιτήσεις του είναι σωστές για τη Χάποελ Τελ Αβίβ, μπορούμε να κινηθούμε προωθώντας τις διαπραγματεύσεις».

Ο Σαχάρ έχει συμβόλαιο για άλλη μία σεζόν στον ΑΠΟΕΛ, στον οποίον δανείστηκε στην αρχή της τρέχουσας σεζόν για δύο χρόνια από τον Χάποελ Μπερ Σεβά. Μετά την επόμενη σεζόν, στο τέλος του 2021-22, αναμένεται να επιστρέψει στην Μπερ Σεβά και θα έχει συμβόλαιο για μια άλλη σεζόν. Ο επιθετικός μπορεί να χρειαστεί να υπογράψει τερματισμό της συνεργασίας του με τη Χάποελ Μπερ Σεβά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ