aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚλείνει το deal για Ντε Βινσέντι

Κλείνει το deal για Ντε Βινσέντι

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ ο Τόμας Ντε Βινσέντι και να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σαμπάμπ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο μάνατζερ του Αργεντινού βρίσκεται ήδη στην Κύπρο, ώστε να ολοκληρωθεί το deal και εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα θα κολλήσει κάπου το θέμα.

Παράλληλα, αύριο αναμένεται να μεταβεί στο Ντουμπάι και ο πρόεδρος, Πρόδρομος Πετρίδης για να σφραγιστεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι πρωταθλητές Κύπρου θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 1.000.000 ευρώ από το deal, ενώ ένα σημαντικό ποσό θα εισπράξει και η προηγούμενη ομάδα του Τόμας Ντε Βινσέντι, ο Ολυμπιακός, ο οποίος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Το δεύτερο ματς με τη Ρόζενμποργκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League από το οποίο ο ΑΠΟΕΛ πήρε το εισιτήριο για τα play off της διοργάνωσης ήταν και το τελευταίο του Ντε Βινσέντι με τη νυν ομάδα του.

Η Αλ Σαμπάμπ δεν δίνει τη συγκατάθεσή της για συμμετοχή του παίκτη στα ματς με την Κοπεγχάγη, παρά την έντονη προσπάθεια που γίνεται από τον κυπριακό σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ