aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚλείνει ένα επιχειρηματικό κεφάλαιο για τον Στάθη Αλωνεύτη

Κλείνει ένα επιχειρηματικό κεφάλαιο για τον Στάθη Αλωνεύτη

Μετά από πέντε χρόνια, το «Pool Bar 46», διαχειριστής του οποίου ήταν ο Στάθης Αλωνεύτης, δεν θα λειτουργήσει το φετινό καλοκαίρι. Τουλάχιστον δεν θα ξαναλειτουργήσει με τη συγκεκριμένη ονομασία και έτσι ένα επιχειρηματικό κεφάλαιο για τον Κύπριο εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ κλείνει. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της διεύθυνσης του «Pool Bar 46», εναπόκειται στον Δήμο Λακατάμειας εάν θα ανοίξει το χώρο και πότε.

«Για τα τελευταία πέντε χρόνια εσείς καταφέρατε να κάνετε το Pool Bar 46, ένα ονειρικό γαλάζιο παράδεισο στη Λευκωσία! Με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε πως το Pool Bar 46 και η διοίκηση που είχε τα τελευταία πέντε χρόνια δεν θα αναλάβουν την επαναέναρξη του για τη φετινή σεζόν.

Απολογούμαστε που δεν απαντούσαμε σε όλα τα μηνύματα και τηλεφωνήματα για φέτος, αλλά δεν γνωρίζαμε την τελική απόφαση. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος και πότε θα το ανοίξει και αν θα το ανοίξει φέτος ο δήμος Λακαταμιας, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι δεν θα ξαναλειτουργήσει ποτέ σαν Pool Bar 46. Το μόνο που μας μένουν οι αναμνήσεις και χάρη σε εσάς έχουμε τις πιο Υπέροχες! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Η διοίκηση του Pool Bar 46»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ