aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κλείδωσαν» οι 9 από τους 10 πιθανούς αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ

«Κλείδωσαν» οι 9 από τους 10 πιθανούς αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ

Aπό τον β’ προκριματικό γύρο θα αρχίσει την ευρωπαϊκή προσπάθειά του ο ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Καλοκαίρι για είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Oι γαλαζοκίτρινοι «κέρδισαν» ένα γύρο, ξεκούραση δύο βδομάδων, καλύτερη προετοιμασία και ασφαλώς το γεγονός αυτό αποφέρει και όφελος στους γαλαζοκίτρινους όσον αφορά στον σχεδιασμό για το ρόστερ.

Ο ΑΠΟΕΛ θα μάθει τον αντίπαλό του στις 18/6 όταν θα γίνει η κλήρωση για τους δύο πρώτους προκριματικούς γύρους και θα ριχθεί στη μάχη στις 23 ή 24 Ιουλίου. Στην κληρωτίδα ως αδύνατοι θα μπουν 10 ομάδες από τις οποίες θα προκύψει ο αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Στο… κάδρο των τερματοφυλάκων ο Ουζόχο

Εννέα από τις δέκα ομάδες έγιναν γνωστές και πρόκειται για τις: Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία), Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Ελσίνκι (Φινλανδία), Ντάντολκ (Ιρλανδία), Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο), Σκέντιγια (Σκόπια), TNS (Ουαλία), Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), ΑΙΚ Στοκχόλμης (Σουηδία), οι οποίες όμως θα πρέπει να προκριθούν από τον α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκετές από αυτές βρέθηκαν και στο παρελθόν στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ, αλλά και άλλων κυπριακών ομάδων στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: «Πόκερ» με τρεις παίκτες που καθορίζουν το πλάνο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ