aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚίνηση ανθρωπιάς από το σωματείο του ΑΠΟΕΛ για τον μικρό Αργύρη

Κίνηση ανθρωπιάς από το σωματείο του ΑΠΟΕΛ για τον μικρό Αργύρη

Τη βοήθεια του στον μικρό φίλο της Ομόνοιας Αργύρη Λουκά, προσέφερε το σωματείο ΑΠΟΕΛ μέσω του προέδρου του Χριστόφορου Ποταμίτη, όπως ενημέρωσε το οπαδικό σάιτ «omonoia24.com»:

«Σε μία αξιέπαινη – και άξιας δημόσιας αναφοράς – κίνηση προέβη σήμερα το σωματείο του ΑΠΟΕΛ μέσω του προέδρου του κ. Χριστόφορου Ποταμίτη.

Διαβάζοντας το άρθρο του “omonoia24.com” για το μικρό Αργύρη και την οικονομική βοήθεια που χρειάζεται, έστειλε σήμερα email στο “omonoia24.com” προσφέροντας το ποσό των €500 ζητώντας τον αριθμό λογαριασμού της οικογένειας.

Γράφει στο email του ο κ. Ποταμίτης:

apoel

Τέτοιες κινήσεις ανθρωπιάς μόνο καλό προσφέρουν στο τόπο μας τόσο στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι άνθρωποι, συμπατριώτες και αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Συγχαίρουμε τον ΑΠΟΕΛ και το πρόεδρο του σημειώνοντας ότι τα σχετικά στοιχεία θα τους αποσταλούν. Επίσης οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να βοηθήσει το μικρό Αργύρη μπορεί να στείλει email στο contact @omonoia24.com για να του στείλουμε τα στοιχεία επικοινωνίας με την οικογένεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ