aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚετσπάγια: «Είναι ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός» (Part 2)

Κετσπάγια: «Είναι ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός» (Part 2)

O Γεωργιανός τεχνικός έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής από το βράδυ της Κυριακής, μετά την άνετη -και βαριά- ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό.

Πριν πάει μάλιστα στη χθεσινή συνάντηση με τους Μπάγεβιτς και Μαϊστόροβιτς, ο προπονητής της Ένωσης παραβρέθηκε στη συνάντηση των προπονητών της Σούπερ Λιγκ με τον τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας κι έβγαλε τα… εσώψυχά του σε τετ α τετ με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

«Υπάρχει ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός στην Ελλάδα. Δεν έχουν υπομονή. Θέλουν να φτιάξεις ομάδα, να προωθήσεις νέους και να πάρεις αποτελέσματα. Στην Ευρώπη είναι αλλιώς…», ανέφερε ο Κετσπάγια σύμφωνα με το «Goal».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΛ, του είπε: «Εβλεπα τη Θέλτα που νίκησε τη Μπαρτσελόνα…», με τον Κετσπάγια να σχολιάζει: «Ναι… Έχασε η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ ισοπαλία. Τι θα γινόταν εδώ;».

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι την ίδια ακριβώς ατάκα περί “ποδοσφαιρικού κανιβαλισμού”, είχε χρησιμοποιήσει ο Γεωργιανός και πριν λίγους μήνες, όταν ακόμη βρισκόταν στην Κύπρο. Συγκεκριμένα τον περασμένο Απρίλιο, μετά από νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Νέας Σαλαμίνας (4-1), που έφερε την ομάδα του στο +4 από τους διώκτες της. «Η ομάδα πέτυχε πολλά φέτος. Και στα γκολ και στους βαθμούς. Μπορεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ αλλά πολλές φορές αυτά δεν φτάνουν. Κάποιοι το άσπρο το κάνουν μαύρο. Είναι ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός. Δεν εξηγείται αυτό το πράγμα. Δεν είναι φυσιολογικό μετά από 13 νίκες και 2 ισοπαλίες να υπάρχει αυτό. Θα κάνουμε και εμείς λάθη, δεν πάω για να πάρω αλάνθαστος το πρωτάθλημα», είχε πει χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ