aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚετσπάγια: «Αξίζαμε τον βαθμό, ίσως και κάτι παραπάνω»

Κετσπάγια: «Αξίζαμε τον βαθμό, ίσως και κάτι παραπάνω»

O Τιμούρ Κετσπάγια έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και παραδέχθηκε πως απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (0-0) δεν δικαιούτο κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου διότι σε ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι εκτός έδρας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, πήραμε έναν βαθμό που αξίζαμε, ίσως και παραπάνω. Αλλά προχωράμε μπροστά και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ. Έδειξε ότι παλεύει με την απόδοσή του και το πρωτάθλημα έχει πολύ ακόμα δρόμο.

Δεν αγνοούμε τους αντιπάλους που έχουμε μπροστά μας μέχρι τα πλέι οφ και αυτά τα ματς είναι πολύ σημαντικά. Μέχρι τα μπαράζ έχουμε πολλά παιχνίδια. Όντως περιμένω περισσότερα όταν παίζουμε εντός έδρας. Στη δική μας έδρας μαζέψαμε περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να βρούμε τη δύναμη να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σε τρεις μέρες για να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε. Και άλλες ομάδες παίζουν μεταξύ τους, δεν γίνεται να κερδίσουν όλοι, κάποιοι θα χάσουν. Και πάνω υπάρχει ενδιαφέρον και κάτω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ