aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚεφάλαιο προπονητής στον ΑΠΟΕΛ: Εδώ παπάς, εκεί παπάς…

Κεφάλαιο προπονητής στον ΑΠΟΕΛ: Εδώ παπάς, εκεί παπάς…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μέρα βγαίνει, μέρα μπαίνει, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ περιμένουν να πληροφορηθούν το όνομα του νέου τεχνικού της ομάδας ή τέλος πάντων να δουν «άσπρο καπνό». Η διοίκηση πάντως δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και συνεχίζει να το παλεύει, στην προσπάθειά της ο νέος τεχνικός να βρίσκεται στον Αρχάγγελο πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μέχρι στιγμής είδαν το φως της δημοσιότητας κάποια ονόματα (Μπεν Σιμόν, Χιμένεθ, Μιλόγεβιτς, μέχρι και το όνομα του Κέρκεζ ακούστηκε), στον ΑΠΟΕΛ ωστόσο τηρούν σιγήν ιχθύος – όπως σε όλες τις περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό – και άλλο τόσο σίγουρο θεωρείται πως στη λίστα των υποψηφίων υπάρχουν και πολλά άλλα (καλά) ονόματα. Φιρμάνι πάντως δεν πρόκειται να βγει αν δεν προκύψει ουσιαστική αν μη τι άλλο εξέλιξη σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αποφασίζει για Τάαμαρι και ενημερώνει

Οι πληροφορίες οι δικές μας λένε πως το φιρμάνι δεν θα αργήσει πολύ ακόμη και μέχρι το τέλος της βδομάδας που διανύουμε, το πολύ αρχές της επόμενης ο ΑΠΟΕΛ θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο του. Με τον Λούκα Χατζηλούκα φυσικά μέλος του προπονητικού τιμ, ανάλογα και με τις αποφάσεις που θα παρθούν. Το ότι ο Κύπριος τεχνικός θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ, από κάποιο άλλο πόστο το τεχνικού τιμ αυτό πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ