aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚάζου: Η καλύτερή του στιγμή, η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση

Κάζου: Η καλύτερή του στιγμή, η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Με αφορμή το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο για το πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Lance.com.br», αναφέρεται στην θετική παρουσία του αριστερού μπακ των γαλαζοκίτρινων, Κάζου, σε ένα ρεπορτάζ στο οποίο «φιλοξενούνται» και δηλώσεις του 23χρονου άσου.

«Ο Κάζου ζει την καλύτερή του στιγμή, με την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας, τον πολύ καλό αριθμό παιχνιδιών, συμμετέχει στους στόχους του ΑΠΟΕΛ με γκολ, ασίστ και διάφορες άλλες βοήθειες και με καλές επιδόσεις στην Κύπρο. Για αυτή την Κυριακή, ο παίκτης ελπίζει να διατηρήσει καλό ατομικό και συλλογικό ρυθμό για να διατηρηθεί η ομάδα στην κορυφή», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι Βραζιλιάνοι για τον Καζού και το €1.500.000

Ο Κάζου αναγνωρίζει τη σημασία του αγώνα και υπόσχεται να κάνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να μην χάσει το προβάδισμα της η ομάδα του. «Είναι κάποια παιχνίδια μεγάλα που μας αρέσουν να παίζουμε. Κατακτήσαμε την κορυφή, είμαστε σε μεγάλο ανταγωνισμό και δεν μπορούμε να χάσουμε το μομέντουμ μας. Μια νίκη για την ομάδα μας θα είναι πολύ σημαντική και θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για να πάρουμε τον τίτλο. Πάμε να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις πόντους μπροστά από τα μάτια των οπαδών μας», είπε.

Διαβάστε επίσης: Θα το… πάρει τελικά το κορίτσι ο Κάζου! (pic)

Ακολούθως γίνεται αναφορά πως αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ με τη μορφή δανεισμού από τη Σάντος της πατρίδας του με την οποία οι γαλαζοκίτρινοι, όπως τονίζεται «ήλθαν σε συμφωνία από τα μέσα της περσινής σεζόν και προσαρμόστηκε σύντομα». «Έχει έναν πολύ καλό αριθμό από συμμετοχές για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ πέτυχε και τα πρώτα του γκολ ως επαγγελματίας στην καριέρα του, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ», σημειώνεται, και όπως ανέφερε ο Βραζιλιάνος άσος «το κλειδί για το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκομαι είναι η εμπιστοσύνη (σ.σ. προφανώς εννοεί την εμπιστοσύνη από το τεχνικό τιμ, πρώτα με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ κι ακολούθως με τον Πάολο Τραμετσάνι)».

Καταληκτικά, ο Κάζου ανέφερε: «Έφτασα εδώ και αμέσως με υποδέχτηκαν πολύ καλά όλοι στο σύλλογο κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για την προσαρμογή μου εδώ στην Κύπρο. Έχω ευκαιρίες και έλαβα το μήνυμα. Αν παίζω σήμερα, είναι επειδή έχω αποδείξει ότι έχω την ικανότητα και η διοίκηση βασίζεται στη δουλειά που κάνω. Η εμπιστοσύνη είναι το κύριο πράγμα, όταν πιστεύεις στον εαυτό σου σε όλα, τα πάντα ρέουν με πιο φυσικό τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που ζω και ελπίζω να το διατηρήσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ