aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚάτσε για το ναυάγιο με ΑΠΟΕΛ λόγω οπαδών: «Ήθελαν να με μπλέξουν με αυτά...»

Κάτσε για το ναυάγιο με ΑΠΟΕΛ λόγω οπαδών: «Ήθελαν να με μπλέξουν με αυτά…»

Τη δική του θέση για τον λόγο που δεν ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2018 και είχε χαλάσει μετά από αντιδράσεις των οπαδών των «γαλαζοκιτρίνων» λόγω της μπλούζας με εθνικιστικό περιεχόμενο που είχε φορέσει πριν από 4,5 χρόνια (UCK, Μεγάλη Αλβανία), ανέφερε ο Έργκους Κάτσε. Ο Αλβανός χαφ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Forza», ρωτήθηκε εάν νιώθει ακόμα ότι τον κυνηγάει όλο αυτό και απάντησε.

«Δεν με κυνηγάει, αλλά έτυχε εκεί. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον κόσμο τους. Εδώ στη Λάρισα έχουμε Σέρβους και είμαστε καλά. Και με τον Πρίγιοβιτς είχαμε φοβερές σχέσεις και τον βοηθούσα ακόμα και με το αυτοκίνητό του. Αν ήμουν εθνικιστής δεν θα μιλούσα στους Σέρβους. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Δεν με απασχολεί η εθνικότητα, με ενδιαφέρει ο άνθρωπος. Τότε ήθελαν να με μπλέξουν με αυτά, αλλά εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ