aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚάτι δυνατό παίζει με τον Πιέρο!

Κάτι δυνατό παίζει με τον Πιέρο!

Άλλες μία – δύο καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη με τον ΑΠΟΕΛ και με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας και ο Πιέρος Σωτηρίου θα κάνει το άλμα που ονειρεύεται κάθε Κύπριος ποδοσφαιριστής. Είναι παικταράς, δεν χωρεί αμφιβολία. Είναι πολύ σημαντικό, όμως, το γεγονός ότι βρίσκεται στο μικροσκόπιο μεγάλο ευρωπαϊκών συλλόγων.

Τ’ όνομά του Πιέρου παίζει δυνατά. Όπως μετέδωσε χθες το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων,  δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου επιμένουν για ενδιαφέρον ξένων ομάδων για το νέο αστέρι του κυπριακού πρωταθλήματος, Πιέρο Σωτηρίου.

Συγκεκριμένα στην Αγγλία αναφέρουν πως τρεις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Πρόκειται για τις Έβερτον, Σαουθάμπτον και Στόουκ Σίτι, ενώ πριν από λίγες ημέρες ο ιταλικός Τύπος είχε αναφέρει ότι μετά τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενδιαφέρον για απόκτηση του διεθνούς επιθετικού του ΑΠΟΕΛ έχουν δείξει Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ.

Αν προσθέσουμε και την κρούση που έγινε στους γαλαζοκίτρινους από την Τορίνο, η σούμα των ενδιαφερόμενων ομάδων όπου να ‘ναι θα ξεπεράσει τις δέκα. Δεν μπορεί όλα αυτά να είναι μόνο σενάρια του διεθνούς Τύπου. Κάτι δυνατό παίζει με τον Πιέρο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ