aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κάτι αληθινά σπουδαίο και ακατόρθωτο για τους πολλούς»

«Κάτι αληθινά σπουδαίο και ακατόρθωτο για τους πολλούς»

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου (φωτό) έστειλε μήνυμα στους ΑΠΟΕΛίστες μέσω του Twitter, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Μας περιμένει μία σπουδαία μέρα. Όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή, κάθε οπαδού. Ελάχιστοι έχουν την τύχη, την ικανότητα, την πίστη για να ζήσουν ακόμη και σε πιο προηγμένα πρωταθλήματα. Πρέπει να δώσουμε στη στιγμή τη διάσταση που της αξίζει. Να μην την προσπεράσουμε», έγραψε ο αρχηγός των γαλαζοκιτρίνων, ο οποίος εξέφρασε και ένα μικρό παράπονο για την προηγούμενη πρόκριση από φάση ομίλων:

«Το 2011 τέτοιες μέρες ζούσαμε κάτι παρόμοιο. Όμως, στο παιχνίδι με τη Σαχτάρ οι παίχτες δεν ένιωσαν την ένταση, το ευχαριστώ και την αγάπη του κόσμου στον μέγιστο βαθμό. Πολύς κόσμος είχε φύγει προτού ακόμα τελειώσει ο αγώνας. Η ομάδα μας θα κάνει τα πάντα για την πρωτιά. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, όμως, όλοι χρειάζονται το χειροκρότημα αναγνώρισης για κάτι αληθινά σπουδαίο και ακατόρθωτο για πολλούς. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που του αξίζει. 1926-2016. 90 χρόνια ΑΠΟΕΛ με πρόκριση στους 32. Καλό αντάμωμα…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ