aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Καθημερινή επαφή με τον Ντε Βινσέντι»

«Καθημερινή επαφή με τον Ντε Βινσέντι»

Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χάρης Φωτίου, σε εκτενείς δηλώσεις του στον «Active», μίλησε και για τον Τομάς ντε Βινσέντι και το αν ενδιαφέρει την ομάδα η απόκτηση του τον Ιανουάριο.

Για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είπε αρχικά: «Υπάρχουν δύο-τρεις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν και θα τις πράξουμε και ελπίζουμε να αρχίσει η αγωνιστική αντεπίθεση της ομάδας. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να ενισχυθεί η ομάδα. Σίγουρα ξέρει ο Γιώργος Δώνης τι θέλει και δουλεύει καθημερινά. Ξέρουμε τι θέλουμε και ψάχνουμε να το βρούμε».

Καταληκτικά σχολίασε την περίπτωση του Τομάς ντε Βινσέντι και αν ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ η απόκτηση του: «Ο πρόεδρος έχει καθημερινή ανοιχτή επαφή με τον Τομάς ντε Βινσέντι, τόσο ανθρώπινη, όσο και αγωνιστική. Είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση, έχουν αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα. Αν και εφόσον μπορούμε  να τον ικανοποιήσουμε οικονομικά και ο προπονητής δώσει τη σύμφωνο γνώμη τότε ίσως να αποκτηθεί τον Ιανουάριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ