aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚάθε ποδοσφαιριστής στην ώρα του

Κάθε ποδοσφαιριστής στην ώρα του

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ένα συγκεκριμένο πλάνο δράσης έχει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, βάσει του οποίου θα κινηθεί όσον αφορά στους παίκτες που θα είναι εκτός πλάνου. Οι Ματέους Πιατκόφσκι, Τζόρντι Κοδίνα και Σεμίρ Στίλιτς δεν υπολογίζονται, ο Τάσος Κίσσας δεν κρίνεται απαραίτητος, ενώ επισφαλής είναι η θέση των Μάριο Σέρζιο και Βαλντομίρο Εστρέλα.

Οι ιθύνοντες των γαλαζοκίτρινων γνωρίζουν πως η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και παρουσιάζει τις δικές της δυσκολίες, αλλά αισιοδοξούν πως με τους κατάλληλους χειρισμούς θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο σύλλογος θα έχει τη λιγότερη, υπό τις περιστάσεις, οικονομική επιβάρυνση.

Από εκεί και πέρα, εντός των ημερών αναμένεται να επικυρωθεί η απόφαση για τη μετάβαση της ομάδας για δεύτερη σερί χρονιά στην Πολωνία και δη στο αθλητικό κέντρο Μistral, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει των υποχρεώσεων που θα έχει στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο Γκντανσκ προγραμματίζεται να δώσει ο ΑΠΟΕΛ μια σειρά φιλικών αγώνων και όπως γράφτηκε χθες σε σέρβικα ΜΜΕ, ένας εξ αυτών θα είναι με την Παρτίζαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ