aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΚάθε πιθανός αντίπαλος, ίσον με ένα τραγούδι του Παντελίδη

Κάθε πιθανός αντίπαλος, ίσον με ένα τραγούδι του Παντελίδη

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την πορεία του στο Europa League και το Sdna.gr… τραγουδάει-αναλύοντας τις 15 ομάδες που μπορεί να βρεθούν στο δρόμο του αναφέροντας σε ποιες θα έλεγε με: «Τίποτα», «Φύγε Από Το Μυαλό Μου», «Αχ, Και Να Ερχόσουν» και «Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε»! Πρόκειται για ένα απίστευτα ωραίο ρεπορτάζ, που αξίζει να διαβάσετε πιο κάτω

Οι Πειραιώτες προκρίθηκαν στους «16» του Europa League μετά την τριάρα στην Τουρκία επί της Οσμανλίσπορ και σήμερα το μεσημέρι (14:00) θα μάθουν στη Νιόν ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει τις 15 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα, καθώς δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και το SDNA αναλύει ποιες θα ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι», σε ποιες δεν θα έλεγαν όχι, αλλά και ποιες είναι… λαχεία!

Ο Παντελής Παντελίδης στα 32 του χρόνια πρόλαβε να τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες και με τη βοήθεια των τραγουδιών του θα εστιάσουμε τη σημερινή κλήρωση και τις υποψήφιες 15 αντιπάλους του Ολυμπιακού.

ΤΙΠΟΤΑ

Όταν βλέπεις τις 15 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα για αντιπάλους του Ολυμπιακού αμέσως σβήνεις τις δύο και λες με «τίποτα»!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ούτε καν θέλει να σκέφτεται ο Ολυμπιακός πως μπορεί να βρεθεί αντίπαλος με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Οι κόκκινοι διάβολοι είναι το μεγάλο φαβορί για την κούπα και φαίνεται πως έχουν πάρει σοβαρά τη διοργάνωση.

Ρόμα: Η ομάδα του Κώστα Μανωλά είναι σε φουλ φόρμα, πλήρης σε όλες τις θέσεις και με επίθεση – φωτιά που μπορεί να σκοτώσει κάθε αντίπαλο. Δεν συγκαταλέγεται άδικα από τις στοιχηματικές εταιρίες ως δεύτερο φαβορί πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρόμα μοιάζουν άτρωτες και υπάρχει άλλη μια κατηγορία ομάδων που θα ήθελε ο Ολυμπιακός να αποφύγει σήμερα στη Νιόν. Τέσσερις σύλλογοι που θα ήθελε να βγάλει αυτή τη στιγμή από το μυαλό του.

Σάλκε: Η γερμανική ομάδα μπορεί να ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, αλλά η επίδοση της έχει ανέβει κατακόρυφα αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι με 3-0 στην Τούμπα και καλό θα ήταν ο Ολυμπιακός να μην την βρει στο δρόμο του αν θέλει να προκριθεί.

Λιόν: Οι Γάλλοι έθεσαν ως βασικό τους στόχο το Γιουρόπα Λιγκ και απέναντι στην Άλκμααρ έδειξαν τα δόντια τους επικρατώντας με συνολικό σκορ 11-2 (7-1 χθες). Αν μη τι άλλο, σε νοκ άουτ ματς δύσκολα έρχονται τέτοια αποτελέσματα. Η Λιόν είναι μια γρήγορη ομάδα με παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Θέλτα: Την αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός στους ομίλους και χθες οι Γαλιθιανοί απέκλεισαν την Σαχτάρ στην Ουκρανία δείχνοντας την ποιότητα τους. Και μόνο που είναι ισπανική ομάδα βγαίνει από το… κάδρο για αντίπαλος!

Γκλάντμπαχ: Οι Γερμανοί δεν τα παρατάνε ποτέ και το απέδειξαν και στη Φλωρεντία! Είχαν ηττηθεί με 1-0 στο πρώτο ματς. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Φιορεντίνα, αλλά με επική ανατροπή (2-4) προκρίθηκαν δείχνοντας πως δεν είναι αμελητέα ποσότητα και πως αν την υποτιμήσεις την πάτησες.

ΓΙΝΕΤΑΙ

Άγιαξ: Θέλει να φτάσει μακριά στην Ευρώπη, αν και ο πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα ρίχνοντας όλο το βάρος εκεί. Δεν ξεχνάει πως έχασε πέρσι τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική με ομάδα που έχει υποβιβαστεί. Ο Αίαντας δεν είναι ομάδα που θα σε σκοτώσει, έχει ποιότητα, φανέλα και έδρα. Γίνεται ο Ολυμπιακός να τον αποκλείσει; Γίνεται!

Μπεσίκτας: Δεν τη λες μεγαθήριο. Ο Ολυμπιακός έρχεται από πρόκριση στην Τουρκία και δεν θα έλεγε όχι στους «αετούς» που διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες. Ως πρωταθλήτρια Τουρκίας συμμετείχε απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν τα κατάφερε και μερικές φορές δείχνει ασόβαρη ομάδα.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ

ΑΠΟΕΛ: Τον γνωρίζει από τους ομίλους και θέλει εκδίκηση για την χαμένη πρωτιά. Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει και μεγάλο ταξίδι για να ταλαιπωρηθεί.

ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ

Ροστόφ: Το ρωσικό πρωτάθλημα ξεκινάει ξανά στις 3 Μαρτίου, αλλά αυτό δεν την επηρέασε επικρατώντας με 4-0 στη φάση των «32» στο πρώτο ματς επί της Σπάρτα Πράγας. Στα μειονέκτημα της είναι οι εκτός έδρας επίδοσης της, ενώ το αστέρι της θεωρείται ο Νομπόα (πρώην του ΠΑΟΚ).

Κράσνονταρ: Χωρίς επίσημο ματς στο 2017 η Κράσνονταρ πέταξε εκτός τη Φενέρμπαχτσε των πολλών αστεριών. Πρόπερσι, στην πρώτη ευρωπαϊκή της συμμετοχή δεν είχε περάσει από τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, πέρυσι στη δεύτερη σταμάτησε στους «32» και φέτος έφτασε στους «16». Δεν είναι έμπειρη στην Ευρώπη, όπως ο Ολυμπιακός και οι ερυθρόλευκοι θα έλεγαν: «Αχ και να ερχόσουν…». Οι εγχώριες υποχρεώσεις ξαναρχίζουν με το κύπελλο στις 28 Φλεβάρη, ενώ το πρωτάθλημα στις 5 Μάρτη!

ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ

Γάνδη: Παρότι απέκλεισε την Τότεναμ δεν φαίνεται πως είναι αντίπαλος που «δαγκώνει»! Στο Βέλγιο βρίσκεται εκτός εξάδας, αλλά παίζει με πάθος σε κάθε παιχνίδι της. Βάζει και τρώει αρκετά γκολ, ενώ έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Έκανε έξι μεταγραφές τον Ιανουάριο αλλά οι πέντε  δεν ήταν στην ευρωπαϊκή της λίστα! Ο Ολυμπιακός θα έβαζε και χαλάκι για να περάσουν από το Καραϊσκάκης οι Βέλγοι.

Άντερλεχτ: Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και το έδειξε και απέναντι στη Ζενίτ, παρότι πήρε την πρόκριση στο φινάλε. Στα τελευταία 21 παιχνίδια της εκτός έδρας στην Ευρώπη έχει κρατήσει μόλις τρεις φορές ανέπαφη την εστία της και φέτος έχει δώσει 11 ευρωπαϊκά ματς ανεξαρτήτως έδρας σκοράροντας στα 10 από αυτά. Είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό το 2016 στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ!

Γκενκ: Με το νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Στάιβενμπεργκ έχει δώσει δέκα επίσημα παιχνίδια με απολογισμό 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες! Στα φετινά της ευρωπαίκά ματς έχει σκοράρει στα 13 από τα 14 παιχνίδια της στην Ευρώπη. Σε έφτα ευρωπαϊκά ματς φέτος εντός έδρας, δέχθηκε μόλις ένα γκολ! Προκρίθηκε για πρώτη φορά στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ! Δεν φοβάται ο Ολυμπιακός!

Κοπεγχάγη: Η ομάδα του Σολμπάκεν έχει όνομα στην Ευρώπη. Πριν αποκλείσει τη Λουντογκόρετς είχε παίξει το τελευταίο επίσημο ματς της στις 11 Δεκεμβρίου! Έκανε καλή πορεία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και δύσκολα χάνει εκτός έδρας ( στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε φάση Γιουρόπα Λιγκ). Η χειμερία νάρκη θα φανεί πόσο θα την επηρεάσει. Στα μέτρα του Ολυμπιακού.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ