aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Καθάρισε» Ντολ - Τέτι ο Τάκης Αντωνίου, «ασπίδα» στους ποδοσφαιριστές

«Καθάρισε» Ντολ – Τέτι ο Τάκης Αντωνίου, «ασπίδα» στους ποδοσφαιριστές

Για την κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ, την απομάκρυνση του Τόμας Ντολ και όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στον Αρχάγγελο αναφέρθηκε ο φιλοξενούμενος στο ΡΙΚ και στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα», Τάκης Αντωνίου.

Ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκίτρινων προστάτευσε τους ποδοσφαιριστές, «έσταξε» μέλι για την ποιότητα τους και έριξε την ολοκληρωτική ευθύνη για την εικόνα των περσινών πρωταθλητών στον Τόμας Ντολ.

Αναλυτικά:

«Δεν ήταν καλή η εικόνα της ομάδας μας, δεν έχει τίποτα να κάνει με την αξία των ποδοσφαιριστών. Πιστεύω ότι έχει να πολύ καλό υλικό και σε βάθος με ποιότητα πρώτη φορά μία ομάδα έχει τόσους πολλούς και καλούς παίκτες. Μίλησε κι άλλες φορές γι’ αυτό. Στο κέντρο έβαζε παίκτες αργούς. Όταν έπαιξε 3-5-2 οι επτά παίκτες ήταν αργή εκτός οι πλάγιοι που πήγαιναν και έρχοτναν χωρίς συνεργασίες. Επέλεγε το 3-4-3  και ήταν ορφανό τρίγωνο Άλεφ, Μάτιτς και Πάβλοβιτς. Ο Τάαμαρι ήταν στην γωνιά, έχει τεράστια ευθύνη ο προπονητής. Διαφωνώ κάθετα με όλους όσους λένε ότι οι παίκτες είναι αδιάφοροι, μπορεί να έχει ένα και αυτός να μην παίζει. Βλέπεις εκείνο τον Νικόλα, τα κάνει όλα προσπαθεί τρέχει πάνω κάτω πίσω, παντού».

Γιατί ο ΑΠΟΕΛ κάνει 2ετες συμβόλαιο σε προπονητές, αφού τους διώχνει;

«Δεν γνωρίζω, είναι πολύ επικίνδυνο στη Κύπρο να γίνεται αυτό και ειδικά στον ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορείς να κάνει διετές συμβόλαια».

Για τον Τέτι: «Αυτή τη φορά ας κάνει μία καλή επιλογή ο Τέτι. Για μένα πρέπει το κεφάλαιο Τέτι να συζητηθεί, πρέπει να καταλάβει που ήρθε ο κύριος Τέτι. Φέτος πήραμε όλο παίκτες αργούς, τι σκάουτινγκ έκανε; Τι έγινε; Είναι όλοι αργοί! Έχουν ποιότητα οι παίκτες αλλά πρέπει να τους παντρέψεις με άλλους. Δεν μπορεί η βασική ραχοκαλία μας να είναι αργή».

Ποιους παίκτες θα χρησιμοποιούσατε εσείς;

«Σίγουρα θα είχα τέσσερις πίσω εγώ. Αυτά που ισχυρίστηκε είναι άνω ποταμών, είπε ότι όταν έπαιζα με τέσσερις αμυντικούς θεώρησε ότι δεν θα ήταν προστατευμένη. Δηλαδή ο ΑΠΟΕΛ παίζει στη Κύπρο και δεν έχει εμπιστοσύνη στους μεσαίους; Μπορεί άνετα ο ΑΠΟΕΛ να παίξει με δύο μπακ, ο Ιωάννου μπορεί είναι πολύ καλός, τον Μιχαήλοβιτς θα τον έκανα οχτάρι. Υπάρχουν και οι αμυντικοί, Βούρος, Μερκής. Έχουμε τον Σόουζα τον Μάτιτς και τον Άλεφ, δεν μπορούν να παίζουν όλοι. Ήθελα τον Γιάκολις και τον Εφραίμ στα πλάγια και τον Τάαμαρι πίσω από τον επιθετικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ