aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚαθάρισαν οι (Τ)ομάς (Ν)εκτάριος (Σ)ωτηρίου!

Καθάρισαν οι (Τ)ομάς (Ν)εκτάριος (Σ)ωτηρίου! [201 pics]

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Tην πρόκρισή του στον Γ΄ Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης (19/07) επικράτησε με 3-0 της ΤΝS στο ΓΣΠ. Σκόρερ των πρωταθλητών οι Αλεξάνδρου (54′), Σωτηρίου (73′) και Ντε Βινσέντι (90′) με πέναλτι. Οι πρωταθλητές είχαν και δύο δοκάρια κατά την διάρκεια του αγώνα με τους Βάντερ (39′) και Σωτηρίου (60′). Πλέον, οι «γαλαζοκίτρινοι» περιμένουν το νικητή του ζευγαριού Νόρκεπινγκ-Ρόζενμποργκ για να δουν εάν θα ταξιδέψουν σε Σουηδία ή Νορβηγία.

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα με κατοχή και συνεχή πίεση στην περιοχή των Ουαλών, αλλά χωρίς την κλασσική ευκαιρία που θα του επέτρεπε να ανοίξει το σκορ. Οι περισσότερες προσπάθειες της ομάδας εκδηλώνονταν μέσω μακρινών σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή της TNS. Μία εξ αυτών ηταν στο 39′ οταν οι «γαλαζοκίτρινοι» έφτασαν κοντά στο πολυπόθητο τέρμα, μετά που σούτ του Βάντερ βρήκε δοκάρι, στη συμβολή των δοκών. Μία απόκρουση της TNS στη γραμμή του τέρματος έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με τον Σωτηρίου να αποκομίζει ένα επίδεσμο στο κεφάλι από την φάση (μετά από κόψιμο).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε το ίδιο δυνατά με το πρώτο, με τους πρωταθλητές όμως να είναι πιο ουσιαστικοί στις προσπάθειες τους εντός της περιοχής. Το σκορ άνοιξε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου με σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής , με την μπάλα όμως να εκτροχιάζεται πάνω σε ποδοσφαιριστή της TNS. Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν εφησύχασαν μετά το γκολ με αποτέλεσμα να φθάσουν στο 2-0 με γκολ του Σωτηρίου στο 73′ με ωραίο γύρισμα εντός της περιοχής , μετά από ασίστ του Αλεξάνδρου. Ο Σωτηρίου είχε επίσης δοκάρι στο 60′ σε πανομοιότυπη φάση με το δεύτερο γκολ.

Ο αγώνας από εκεί και πέρα πήρε τον δρόμο του, με ένα πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του Ντε Βινσέντι να σφραγίζει το 3-0. Την πρεμιέρα του με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ έκανε ο Ρενάν Μπρεσάν, ενώ αγωνίστηκε ξανά ως αλλαγή ο Ορλάντι.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Σέρτζιο (85′ Μιλάνοφ), Αστίθ, Καρλάο, Αλεξάνδρου, Βάντερ, Εφραίμ (77′ Ορλάντι), Μοράις, Βινίσιους (58΄Μπρεσάν), Ντε Βινσέντι, Σωτηρίου.

TNS (Γκρέγκ Χάρισον): Π. Χάρισον, Σπέντερ, Μάριοτ, Μπέικερ, Ράουτλετζ, Σάρτζαντ, Μπρόμπελ (90′ Πάρι), Μούλαν (86′ Ντρέιπερ), Ρόλινσον, Σιέσλεβιτς (79′ Σόντερς), Κίνγκλι.

Σκόρερ: Αλεξάνδρου, Σωτηρίου, Ντε Βινσέντι/-

Κίτρινες: -/Σπέντερ, Σάρτζαντ, Σόντερς

Αποβολές: –

Γήπεδο: ΓΣΠ

Εισιτήρια: 10533

Διαιτητής: Νίκολα Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο)

Α’ Βοηθός: Ραντούνοβιτς Βεσλίν

Β΄Βοηθός: Τατάρ Γιόβιτσα

Τέταρτος: Ραντοβάνοβιτς Πρέντραγκ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ