aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚατέληξε στον Πέρεθ για τη θέση του άσου

Κατέληξε στον Πέρεθ για τη θέση του άσου

Στην περίπτωση του Ισπανού Ναουθέτ Πέρεθ κατέληξε η επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ για τον αντικαταστάτη του Μπόι Βάτερμαν, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τον Ισπανό υψηλόσωμο πορτιέρο (1.90μ.) και γι’ αυτό άλλωστε έρχεται εντός της ημέρας στην Κύπρο για να έχει τις τελικές επαφές, να περάσει ακολούθως από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εάν όλα πάνε καλά να ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Πέρεθ έχει ψηλές παραστάσεις αγωνιζόμενος σε αρκετές ομάδες στην Ισπανία αφού εκτός από την Οσασούνα αγωνίστηκε σε Σαμπαντέλ, Μιράντες, Θέουτα, Μαγιόρκα, Μάλαγα, Λας Πάλμας. Είναι 32 χρόνων (1/3/1985) και το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος. Στην τελευταία του ομάδα, δηλαδή στην Οσασούνα με την οποία πέρσι αγωνιζόταν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν κατέγραψε 14 συμμετοχές, με την πιο πρόσφατη να εντοπίζεται στις 12 Ιανουαρίου του 2017.

Η τριάδα των τερματοφυλάκων του ΑΠΟΕΛ για τους επόμενους μήνες θα αποτελούν οι Πέρεθ, Γουδίνιο και Παρασκευά. Ο Πέρεθ αναμένεται αύριο στο νησί μας για να οριστικοποιηθεί η ένταξή του στους πρωταθλητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ