aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΚατασπάραξε τους «λύκους», προκρίθηκε και περιμένει ο ΑΠΟΕΛ! (vid)

Κατασπάραξε τους «λύκους», προκρίθηκε και περιμένει ο ΑΠΟΕΛ! (vid)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε από εκεί που έμεινε στο πρωτάθλημα και στην τελευταία αναμέτρηση με την ΑΕΛ όσον αφορά στη νέα και βελτιωμένη… έκδοσή του! Απέναντι στην Καϊσάρ στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, έκανε και πάλι το καθήκον του ως γκραν φαβορί κερδίζοντας με 4-1 στο Καζιμούκαν Μουναϊτπάσοφ και πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της δεύτερης σε τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στην προσπάθειά του για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, οι γαλαζοκίτρινοι θα βρουν ενώπιων τους την Ολύμπιγια Λιουμπλιάνας Σλοβενίας ή την Ζρίνσκι από τη Βοσνία Ερζεγοβίνης, οι οποίες αναμετρώνται απόψε. Το ματς τελειώνει στις 21:30, εκτός κι αν ξεκαθαριστεί η ομάδα που θα προκριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι.

Οι γαλαζοκίτρινοι αν και αγχώθηκαν λίγο από το γεγονός πως η ομάδα του Καζακστάν προηγήθηκε σχετικά νωρίς από γκάφα του Σίλβα, στη συνέχεια «πάτησαν» τους αντιπάλους τους, πέτυχαν τέσσερα γκολ, είχαν ευκαιρίες για άλλα τόσα τουλάχιστον και επιστρέφουν στην Κύπρο με το εισιτήριο της πρόκρισης στην τσέπη τους.

Σαφώς βελτιωμένος ήταν ο ΑΠΟΕΛ όπως προαναφέραμε, πραγματοποιώντας την καλύτερή του φετινή εμφάνιση και σιγά-σιγά αποκτάει ομοιογένεια και θυμίζει ομάδα σχεδόν με όλη τη σημασία της λέξης, ωστόσο η Καϊσάρ δεν αποτελεί ισχυρό κριτήριο για να βγουν συμπεράσματα για τις πραγματικές δυνατότητες των γαλαζοκίτρινων.

Οι Καζάκοι προηγήθηκαν στο 6′ με τον Λομπιανίντζε μετά από λάθος του Σίλβα και εννέα λεπτά αργότερα (15′), ο Ντε Βινσέντι με πλασέ εντός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Τα κάτω – πάνω έφερε ο Ανουάρ με λαπιαστο βολέ εκτός περιοχής στο 25′, ενώ στα αρχικά στάδια της επανάληψης (48′), ο Ατζίλι μετά από… σπόντα έσπρωξε την μπάλα από κοντά για το 3-1. Το… κερασάκι στην τούρτα της επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ, έβαλε ο Ντε Βινσέντι με εύκολο τρόπο στο 90′ + 4.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!

ΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Σίλβα, Ενσούε, Σιέλης, Σάντος, Γουίλερ, Εντονγκαλά (85′ Νούχιου), Ανουάρ, Ζαχίντ, Κλωναρίδης (46′ Ατζίλι), Ντε Βινσέντι, Σαχάρ (58′ Τάαμαρι).

Καϊσάρ (Στόικο Μλαντένοφ): Ζάρουτσκι, Αμιρσέιτοφ (89′ Κασκέν), Γκραφ, Μαρότσκιν, Καΐροφ, Μπιτάνγκ, Ναρζιντάγιεφ (58′ Στανισάβλιεβιτς), Ταγκιμπέργκεν (85′ Γκουρμάν), Φεντίν, Λομπιανίντζε, Κόλεφ.

Γήπεδο: Καζιμούκαν Μουναϊτπάσοφ.

Σκόρερ: 6′ Λομπιανίντζε / 15′, 90′ + 4 Ντε Βινσέντι, 25′ Ανουάρ, 48′ Ατζίλι.

Κίτρινες: 29′ Μαρότσκιν, 41′ Μπιτάνγκ, 60′ Ταγκιμπέργκεν, 78′ Κόλεφ.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Γιενς Μαέ (Δανία).

Βοηθοί: Xάινε Σόρενσεν (α’) και Γέσπερ Νταλ (β’) (Δανία).

Τέταρτος: Μόρτεν Κρογκ (Δανία).

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ